2012-09-11

Un magazin Carrefour Express-Angst a fost închis

Președintele Angst spune însă că va deschide alte două unități în 2012.

Magazinul Carrefour Express-Angst de pe bulevardul 13 Septembrie din București a fost închis pentru că nu era rentabi, scrie Ziarul Financiar. Unitatea a fost inaugurată în urmă cu mai puțin de 1 an, pe 27 octombrie 2011. Potrivit reprezentanților companiei, în ultimii doi ani, Angst a închis 6 magazine, însă în aceeași perioadă au fost deschise alte 8-9 unități. Sorin Minea, președintele Angst, spune însă că până la finalul acestui an ar putea deschide alte două noi unități.

Carrefour Express

Primul magazin de proximitate Carrefour Express Angst a fost deschis pe 12 octombrie 2011, în Piața Domenii din București.

Franciza Carrefour Express a fost lansată în România în octombrie 2011, prin încheierea parteneriatului între grupul de retail Carrefour România şi Angst, un brand de succes din România. Parteneriatul corespunde strategiei Carrefour de dezvoltare pe formatul de proximitate. Pentru a deveni francizat Carrefour, Sorin Minea, președintele Angst, a negociat cu francezii aproximativ un an.

Grupul Angst deține 3 fabrici în România: la Buftea, Salsi Sinaia și Videle, precum și 24 de magazine de tip supermarket. Retailerul francez Carrefour are în România 25 de hipermarketuri, 52 de supermarketuri și 7 magazine de tip franciză Carrefour Express Angst.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank