Un magazin Carrefour Express-Angst a fost închis

Primul magazin de proximitate Carrefour Express Angst a fost deschis pe 12 octombrie 2011, în Piața Domenii din București.
Marţi
11.09.2012
Președintele Angst spune însă că va deschide alte două unități în 2012.
 

Magazinul Carrefour Express-Angst de pe bulevardul 13 Septembrie din București a fost închis pentru că nu era rentabi, scrie Ziarul Financiar. Unitatea a fost inaugurată în urmă cu mai puțin de 1 an, pe 27 octombrie 2011. Potrivit reprezentanților companiei, în ultimii doi ani, Angst a închis 6 magazine, însă în aceeași perioadă au fost deschise alte 8-9 unități. Sorin Minea, președintele Angst, spune însă că până la finalul acestui an ar putea deschide alte două noi unități.

Franciza Carrefour Express a fost lansată în România în octombrie 2011, prin încheierea parteneriatului între grupul de retail Carrefour România şi Angst, un brand de succes din România. Parteneriatul corespunde strategiei Carrefour de dezvoltare pe formatul de proximitate. Pentru a deveni francizat Carrefour, Sorin Minea, președintele Angst, a negociat cu francezii aproximativ un an.

Grupul Angst deține 3 fabrici în România: la Buftea, Salsi Sinaia și Videle, precum și 24 de magazine de tip supermarket. Retailerul francez Carrefour are în România 25 de hipermarketuri, 52 de supermarketuri și 7 magazine de tip franciză Carrefour Express Angst.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015