2012-09-11

Billa continuă expansiunea în România

Lanțul de supermarketuri va încheia anul 2012 cu o rețea de 71 de magazine.

Billa România, parte a grupului german Rewe, intenționează să deschidă până la finalul acestui an încă 5 magazine pe piața locală. Potrivit reprezentanților companiei, noile magazine ar putea avea o suprafață mai mică de 2.000 de metri pătrați. Pe harta inaugurărilor retailerului se află orașele București, Constanța și Mangalia.

billa

Potrivit studiului Retailer Scorecard, Billa se clasează pe locul 2 în topul retailerilor care comercializează produse provenite din țara noastră.

Sursa foto:www.billa.ro

În prezent, rețeaua de supermarketuri Billa numără 66 de unități. În acest an retailerul a deschis 5 magazine: în Arad, Galați, Târgu-Mureș, București și Oradea.

Lanțul de supermarketuri Billa este prezent în România din anul 1999, când a deschis prima unitate în cartierul Titan din București. Rewe International, entitatea ce operează Billa în afara granițelor Austriei, are un număr de peste 72.000 de angajați care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine. Grupul Rewe operează pe piața locală și retailerul Penny Market.

Printre retailerii care au anunțat planuri agresive de expansiune pentru acest an se numără și Mega Image, Profi și Lidl.

(E.C)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank