Pizza Dominium deschide a cincea unitate din București

Dominium România deschide a cincea unitate din Capitală în Galeria Comercială Titan a supermaketului Auchan.
Miercuri
12.09.2012
Restaurantul va fi inaugurat în septembrie, în Galeria Comercială Titan a supermaketului Auchan.
 

Cel de-al cincilea restaurant din Capitală al lanțului Dominium România va avea o capacitate de 80 de locuri și va acoperi prin serviciul de delivery întreg cartierul Titan. Investiția în noua unitate se ridică la 200.000 de euro. Dominium Titan va fi singurul restaurant din galeria Titan care va oferi servire la masă, iar sala de servire va fi în totalitate destinată fumătorilor.

În anul 2013, Dominium România va deschide o nouă unitate în centrul comercial AFI Palace Ploiești, subsidiar al grupului AFI Europe. Compania mai vizează alte două locații din Capitală care sunt în curs de deschidere, Park Lake Plaza și Mega Mall.

Lanțul de restaurante Dominium a intrat pe piața din România în anul 2007. În prezent, compania deține 4 locații în Capitală: în cartierul Ștefan cel Mare- Calea Moșilor, în zona Lipscani, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni, în Militari Shopping Center, la care se adaugă cea care va fi deschisă în Galeria comercială Titan.

Dominium România este reprezentatul lanțului de restaurante polonez Pizza Dominium, care și-a început activitatea în Varsovia, în anul 1993. În prezent, Pizza Dominium deține peste 70 de locații în Polonia. Pizza Dominium este clasat pe locul al treilea în Polonia ca dimensiuni și cifră de afaceri, dupa TelePizza și Pizza Hut. Cifra de afaceri a grupului Pizza Dominium în anul 2011 a fost de 1,6 mil. Euro.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015