Primul restaurant KFC din România a fost deschis în aprilie 1997, pe bulevardul Magheru din București.
Vineri
14.09.2012
Lanțul de fast-food relochează restaurantul din centrul Buzăului.
 

Kentucky Fried Chicken (KFC) a investit 145.000 de euro în relocarea restaurantului din Buzău, din zona platoului Dacia din centrul orașului, în Aurora Shopping Mall, cel mai mare centru comercial din județ. Unitatea va fi deschisă sâmbătă, 15 septembrie. KFC estimează vânzări de 350.000 de euro în primul an de funcționare al restaurantului.

”Relocarea restaurantului KFC din zona platoului Dacia în Aurora Mall răspunde dorinței de a fi în permanență lângă clienții noștri [...], Aurora Mall având diverse puncte de atracție și ancore, fiind implicit o destinație principal pentru clienții KFC din această zonă.”, a declarat Monica Eftimie, Director Marketing KFC România.

Strategia de dezvoltare pentru anul 2012 a lanțului fast-food KFC se axează în principal pe deschiderea de restaurante de tip drive-thru. De la începutul anului, KFC a inaugurat două restaurante de tip drive-thru, la Arad și la Iași, și un restaurant stradal la Cluj.

Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în anul 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atât în Bucureşti, cât şi în oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Brasov şi unul în Republica Moldova.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist
/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015