Primul restaurant KFC din România a fost deschis în aprilie 1997, pe bulevardul Magheru din București.
Vineri
14.09.2012
Lanțul de fast-food relochează restaurantul din centrul Buzăului.
 

Kentucky Fried Chicken (KFC) a investit 145.000 de euro în relocarea restaurantului din Buzău, din zona platoului Dacia din centrul orașului, în Aurora Shopping Mall, cel mai mare centru comercial din județ. Unitatea va fi deschisă sâmbătă, 15 septembrie. KFC estimează vânzări de 350.000 de euro în primul an de funcționare al restaurantului.

”Relocarea restaurantului KFC din zona platoului Dacia în Aurora Mall răspunde dorinței de a fi în permanență lângă clienții noștri [...], Aurora Mall având diverse puncte de atracție și ancore, fiind implicit o destinație principal pentru clienții KFC din această zonă.”, a declarat Monica Eftimie, Director Marketing KFC România.

Strategia de dezvoltare pentru anul 2012 a lanțului fast-food KFC se axează în principal pe deschiderea de restaurante de tip drive-thru. De la începutul anului, KFC a inaugurat două restaurante de tip drive-thru, la Arad și la Iași, și un restaurant stradal la Cluj.

Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în anul 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atât în Bucureşti, cât şi în oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Brasov şi unul în Republica Moldova.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe