2012-09-19

Un nou brand de lux în Capitală

Primul magazin al casei de modă Brunello Cucinelli din ţara noastră a fost deschis în sistem de franciză.

Brandurile de lux includ în continuare Bucureştiul pe harta lor de expansiune. Brunello Cucinelli, brandul ialian care produce pulovere de caşmir cu preţuri de peste 2.000 de euro, este prezent de aseară şi pe piaţa din România. Primul magazin din ţara noastră al casei de modă a fost deschis pe calea Dorobanţilor din Bucureşti. Brandul Brunello Cucinelli a fost adus în ţara noastră în sistem de franciză de antreprenoarea Carmen Şeitan, managerul magazinului de lux Distinto şi proprietara francizelor Canali şi Moschino în România.

casmir

Preţurile puloverelor din caşmir produse de Brunello Cucinelli sunt mai ridicate decât ale altor produse de lux similare.

Sursa foto:www.niceclothestoday.com

Articolele vestimentare create de Brunello Cucinelli sunt cunoscute în special prin prisma tricotajelor din materiale călduroase, precum caşmirul, iar printre clienţii casei de modă se numără prinţul William şi actorul Daniel Craig. În magazinul deschis în centrul Capitalei este disponibilă colecţia de toamnă-iarnă 2012.

Preţurile paltoanelor şi puloverelor din caşmir produse de casa de modă italiană sunt mai ridicate decât ale altor produse de lux similare, designerul Brunello Cucinelli considerând că luxul accesibil este un nonsens. Brandul italian numără în prezent peste 60 de magazine în întreaga lume.

În ultimii ani, în Bucureşti, două zone au primit numele de artere comerciale de lux: Calea Dorobanţilor şi Calea Victoriei, unde au fost deschise magazine ale unora dintre cele mai renumite case de modă.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank