2012-09-19

Diva se extinde în Europa

Brandul australian de bijuterii şi accesorii deschide 17 magazine în acest an.

Diva Internațional, unul dintre cei mai mari retaileri din industria accesoriilor pentru femei, continuă expansiunea în Europa. Brandul australian îşi dezvoltă reţeaua din Polonia, ţară în care a deschis primul magazin în urmă cu an. „În prezent, în Polonia avem 19 magazine şi 3 francize. Până la finalul acestui an vom deschide 7 noi magazine pe această piaţă, dintre care 2 francize, în Varşovia şi Cracovia.”, spune Igor Bolshakov, director de franciză și de acordare a licențelor. Planurile de expansiune ale companiei nu se opresc însă aici, Diva având programate în acest an alte 10 inaugurări în Europa Centrală şi de Est.

Diva Store

Diva Internațional este unul dintre cei mai mari retaileri din industria accesoriilor pentru femei, cu peste 4.000 de magazine în 27 de țări din întreaga lume.

Magazinele Diva sunt situate în general în apropierea intrărilor principale din cadrul marilor centre comerciale şi oferă peste 1200 de tipuri de bijuterii. Colecţiile de accesorii sunt reînnoite săptămânal, iar produsele sunt adresate femeilor cu vârsta cuprinsă între 15-35 de ani.

Compania vrea să se extindă prin franciză şi în țara noastră. Diva Poland, filiala poloneză a companiei, se va ocupa de vinderea licenței de franciză pentru România. Taxa de intrare în rețeaua Diva Internațional este de 1.000 de euro pentru francizați și de 50.000 de euro pentru master-francizat.

“Cel mai uşor poţi găsi francizaţi cu ajutorul internetului. Acesta este şi motivul pentru care lucrăm cu portaluri spcializate în acest domeniu. Intenţionăm să participăm şi la târgurile de franciză care reprezintă o oportunitate excelentă pentru a intra în contact cu potenţiali investitori şi francizaţi.”, spune Igor Bolshakov.

Diva Internațional este unul dintre cei mai mari retaileri din industria accesoriilor pentru femei, cu peste 4.000 de magazine în 27 de țări din întreaga lume. Afacerea a fost lansată pentru prima oară în franciză în Rusia, în toamna anului 2007.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank