2012-09-24

Mâncare chinezească sau aripioare picante?

Zona de food court a Ploiești Shopping City a fost închiriată în proporție de 100%.

Ploiești Shopping City, cel mai nou mall care va fi inaugurat în România, va găzdui unele dintre cele mai cunoscute restaurante și fast-food-uri din România. Vizitatorii noului mall vor putea alege între preparatele culinare oferite de companii ca Pizza Hut, KFC, Quasi Pronti, La Cucina, Asia Food Company, Beirut și Fishbone.

fast-food

Zona de food court a centrului comercial Ploiești Shopping City a fost închiriată în totalitate.

KFC, lanțul de fast-food operat în sistem de franciză în România de compania US Food Network, este la a patra inaugurare din acest an. Lanţul de fast-food a deschis în 2012 două restaurante de tip drive-thru, la Arad și la Iași, un restaurant stradal la Cluj și a relocat restaurantul din Buzău.

Pizza Hut s-a axat în acest an pe extinderea în provincie și a deschis două unități Pizza Hut Delivery (PHD), în Iași și Cluj-Napoca. Pizza Hut este deținută în sistem de franciză în România de American Restaurant System, companie controlată de omul de afaceri Gabriel Popoviciu.

O altă franciză care s-a concentrat pe dezvoltarea în provincie este Quasi Pronti, care a deschis recent un nou restaurant la Bacău și va inaugura o unitate pe 27 septembrie, la Cluj. Compania a venit cu un nou concept de fast-food pe piața locală, oferind ca produse principale pastele, specialitățile din paste și pizza.

Fishbone aduce preparate pescărești în food court-ul din Ploiești Shopping City în timp ce alte restaurante oferă mâncăruri specifice anumitor zone: Asia Food Company preparate tradiționale asiatice, iar Beirut cu mâncăruri libaneze și internaționale.

Ploiești Shopping City este cel mai mare mall regional din zona de sud a României, cu excepția Bucureștiului, dezvoltat pe o suprafață închiriabilă de 55.000 de metri pătrați. Mall-ul este dezvoltat de Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI și Carrefour Property și se va deschide pe 15 noiembrie.

Orașul Ploiești pare a fi ținta marilor dezvoltatori pentru următoarea perioadă. În cea de-a doua jumătate a anului 2013, are programată ianugurarea centrul comercial AFI Palace Ploiești, construit de AFI Europe după modelul AFI Palace Cotroceni din București.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank