2012-09-25

Un business bine scris

Montegrappa deschide primul magazin monobrand din România.

Montegrappa, cel mai vechi producător de instrumente de scris din Italia, deschide la sfârșitul lunii septembrie primul său magazin monobrand din România și din sud-estul Europei, în galeria comercială The Grand Avenue de la parterul hotelului JW Marriot din București. Magazinul va fi operat în sistem de franciză de Resonor, companie care este distribuitorul exclusiv în România al telefoanelor mobile Mobiado.

stilou

Mari lideri ai lumii s-au declarat fani ai stilourilor Montegrappa.

De-a lungul timpului, mai multe personalități au apreciat instrumentele de scris Montegrappa: scriitorii Erneste Hemingway și John Dos Passos, politicienii Nicolas Sarkozy, Silvio Berlusconi și Vladimir Putin, regele Juan Carlos al Spaniei și sultanul Hassaal Bolkiah al Bruneiului și actorii Antonio Banderas și Al Pacino.

Montblanc este un alt producător de instrumente de scris de lux prezent și pe piața din România. Montblanc se definește însă ca un brand high end luxury complet, comercializând și ceasuri și bijuterii. Compania deține în prezent un boutique franciză pe Calea Victoriei din Capitală și intenționează să deschidă alte două unități tot în București.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank