Sportul mai aproape de băimăreni

Intersport comercializează mai multe branduri cunoscute de profil precum Nike, Adidas, Puma, Converse, Reebook, Wilson sau Columbia. Alături de acestea, Intersport vinde și branduri proprii ca McKinley, Firefly și Tecno Pro.
Joi
11.10.2012
Magazinul de articole sportive Intersport, adus prin franciză în România, ajunge la un număr de 22 de unități pe piața locală.
 

Retailerul de echipamente sportive Intersport deschide vineri, 12 octombrie, primul magazin din Baia Mare. Magazinul cu o suprafață de 600 metri pătrați va fi situat în cadrul centrului comercial Gold Plaza și va oferi peste 200.000 de articole sportive. „Intersport aduce sportul mai aproape de băimăreni. Prin această lansare venim în întâmpinarea cererii de echipament sportiv de calitate pe piaţa locală, care până acum era nesatisfăcută prin oferta existentă.”, a declarat Ionas Ignatios, Country Manager Intersport România şi Bulgaria.

Cu o populație de aproape 115.000 de locuitori, potrivit recensământului din anul 2011, orașul Baia Mare deține mai multe baze sportive și de agrement: stadion de rugby, bazine de înot olimpice, sală de gimnastică, stadion de atletism etc. Intersport oferă, potrivit lui Ionas Ignatios,„o gamă foarte variată de produse, servicii şi mărci, acoperind aproape toată gama de activităţi sportive, individuale sau de echipă: fotbal, tenis, baschet, volei, nataţie, etc.”.

Intersport a fost adus prin franciză în România de grecii de la Fourlis Group, care dețin și franciza retailerului de fashion New Look pe piața locală. Primul magazin Intersport din România a fost deschis în anul 2004, în zona Piața Unirii din București. Anul trecut magazinul a fost relocat din centrul Capitalei în Mall Vitan București.

Magazinul care va fi deschis maine la Baia Mare completează rețeaua de 21 de magazine Intersport, dintre care cinci se află în Capitală, două în Constanța, două în Iași și câte unul în Braşov, Cluj, Arad, Iaşi, Piteşti, Suceava, Buzău, Timişoara, Ploieşti, Bacău, Oradea, Craiova, Focşani.

Intersport este și unul dintre partenerii CFR 1907 Cluj, campioana României la fotbal din sezonul 2011-2012 al Ligii I, purtând titulatura de „INTERSPORT al 12-lea jucător pentru CFR Cluj”. Unul dintre principalii concurenți ai retailerului sportiv este Hervis Sports, cel mai mare lanţ austriac de dealeri de echipamente sportive, care sponsorizează echipa de fotbal Politehnica Timișoara. Un alt competitor al Intersport este grupul francez Decathlon, intrat direct pe piața locală în anul 2008.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015