2012-10-12

Profi ia locul Rapidului din Brașov

Brașovenii își pot face cumpărăturile și din cel de-al patrulea magazin Profi din oraș, deschis non-stop.

Profi a inaugurat în această săptămână cel de-al patrulea magazin din Brașov, rețeaua retailerului ajungând la un număr de 133 de unități. Noul magazin situat pe bulevardul Victoriei nr. 3, în apropierea Gării Brașov, se află la parterul unei clădiri comerciale, în locul fostului magazin alimentar Rapid. ”Brașovenii s-au obișnuit ca în acest spațiu să funcționeze un magazin non-stop, așa că am decis ca și noul PROFI să fie deschis la orice oră.”, a declarat Pawel Musial, Directorul General Profi Rom Food.

Profi

Profi ar putea depăși numărul de magazine pe care și-a propus să le deschidă în acest an.

Noul Profi din Brașov are o suprafață totală de 734 metri pătrați, din care sala de vânzări ocupă 464 metri pătrați. Magazinul oferă o gamă de aproximativ 5.000 de produse și are și o zonă gastro de unde pot fi achiziționate specialități grill, pâine caldă, salate și prăjituri. ”Suntem mândri că prin noua unitate am mai creat 32 de locuri de muncă în acest oraș.”, spune Pawel Musial.

Retailerul ar putea depăși numărul de magazine pe care și-a propus să le deschidă în acest an. În afară de Profi, alți retaileri care au anunțat planuri agresive de expansiune sunt Billa, Mega Image și Lidl. Mega Image a deschis în 2012 peste 50 de unități, iar Billa vrea să încheie anul cu o rețea de 71 de magazine. Nemții de la Lidl vor să ajungă la 200 de locații în țara noastră.

Profi este o reţea de magazine de proximitate, franciză parţială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize. Compania a fost înfiinţată în anul 1979, în Belgia, ca o reţea de magazine cu preţuri reduse. La începutul acestui an, Profi s-a redenumit magazin de proximitate și concurează direct cu cele aproximativ 70.000 de magazine de bloc și chioșcuri de pe piața românească.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank