2012-10-25

Goodyear întâmpină sezonul rece cu francize noi

Anvelopele de iarnă pot fi cumpărate și din trei noi magazine-service Premio deschise în luna octombrie.

În primele zile ale lunii octombrie, Goodyear Dunlop Tires România, împreună cu partenerul său francizat S.C. Euro Star Group S.R.L din Alba Iulia, au inaugurat primul magazin-service Premio din județul Alba. Investiția în noua unitate, care are o suprafață totală de 1120 metri pătrați, se ridică la 800.000 de euro. ”Ne-am pregătit în mod responsabil pentru această franciză. Vrem să demonstrăm pieței locale din Alba Iulia că îi suntem dedicați, atât prin calitatea serviciilor, cât și prin maniera noastră de a face afaceri”, a declarat Cristian Vlad, administrator al Premio Euro Star Group, cel de-al 27-lea partener francizat al Goodyear Dunlop Tires.

Service Premio

Programul de franciză Premio a fost introdus pe piața din România în al doilea trimestru al anului 2009.

La mijlocul lunii octombrie, Goodyear Dunlop Tires România a lansat împreună cu S.C. Convenabil S.R.L. din Tulcea al 28-lea centru de profil din rețeaua Premio din România, care dispune și de două cafe-bar-uri. Noul partener francizat intenționează să crească numărul angajaților centrului nou deschis, să continue dezvoltarea și reamenajarea spațiului și să deschidă un nou centru Premio într-o altă locație din zonă.

Goodyear Dunlop Tires România lansează astăzi cea de 29-a unitate din rețeaua de service și retail cu anvelope din România, în orașul Târgu-Jiu, județul Dolj. Noul partener francizat este SC Autoram SRL.

Programul de franciză Premio a fost implementat prima dată de organizaţia German Goodyear-Franchise (GDHS) în anul 1996 și a fost introdus pe piața din România în al doilea trimestru al anului 2009. ”Franciza Premio de la Goodyear este o franciză de primă mână la nivelul întregii Europe și este franciza numărul 1 în materie de service și desfacere de anvelope din România”, spune Ovidiu Bălan, director general pentru România și Bulgaria la Goodyear Dunlop Tires.

Anvelope etichetate european
De la 1 noiembrie 2012 va intra în vigoare noul sistem european de etichetare a anvelopelor. Noile reglementări prevăd ca toate anvelopele fabricate după 1 iulie 2012 şi comercializate în Uniunea Europeană din noiembrie 2012 trebuie în mod obligatoriu să poarte un sticker sau să fie însoţite de o etichetă vizibilă în punctul de vânzare. Pe noile etichete, asemănătoare celor postate pe aparatele electrocasnice, sunt evaluate trei performanţe: consumul de carburant, siguranţa în trafic, zgomotul exterior produs la o viteză constantă.

Reprezentanții Goodyear Dunlop sfătuiesc consumatorii să caute informații dincolo de cele furnizate de noua etichetă UE atunci când doresc să cumpere anvelope de iarnă. ”Eticheta UE pentru anvelope este un bun punct de pornire, dar nu îți spune totul”, consideră Jean-Pierre Jeusette, Director General al Centrului pentru Inovare Goodyear din Luxemburg. Specialiștii Goodyear spun că cei mai importanți parametri care trebuie luați în considerare pentru anvelopele de iarnă sunt aderența și tracțiunea pe gheață și zăpadă.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank