Goodyear întâmpină sezonul rece cu francize noi

Programul de franciză Premio a fost introdus pe piața din România în al doilea trimestru al anului 2009.
Joi
25.10.2012
Anvelopele de iarnă pot fi cumpărate și din trei noi magazine-service Premio deschise în luna octombrie.
 

În primele zile ale lunii octombrie, Goodyear Dunlop Tires România, împreună cu partenerul său francizat S.C. Euro Star Group S.R.L din Alba Iulia, au inaugurat primul magazin-service Premio din județul Alba. Investiția în noua unitate, care are o suprafață totală de 1120 metri pătrați, se ridică la 800.000 de euro. ”Ne-am pregătit în mod responsabil pentru această franciză. Vrem să demonstrăm pieței locale din Alba Iulia că îi suntem dedicați, atât prin calitatea serviciilor, cât și prin maniera noastră de a face afaceri”, a declarat Cristian Vlad, administrator al Premio Euro Star Group, cel de-al 27-lea partener francizat al Goodyear Dunlop Tires.

La mijlocul lunii octombrie, Goodyear Dunlop Tires România a lansat împreună cu S.C. Convenabil S.R.L. din Tulcea al 28-lea centru de profil din rețeaua Premio din România, care dispune și de două cafe-bar-uri. Noul partener francizat intenționează să crească numărul angajaților centrului nou deschis, să continue dezvoltarea și reamenajarea spațiului și să deschidă un nou centru Premio într-o altă locație din zonă.

Goodyear Dunlop Tires România lansează astăzi cea de 29-a unitate din rețeaua de service și retail cu anvelope din România, în orașul Târgu-Jiu, județul Dolj. Noul partener francizat este SC Autoram SRL.

Programul de franciză Premio a fost implementat prima dată de organizaţia German Goodyear-Franchise (GDHS) în anul 1996 și a fost introdus pe piața din România în al doilea trimestru al anului 2009. ”Franciza Premio de la Goodyear este o franciză de primă mână la nivelul întregii Europe și este franciza numărul 1 în materie de service și desfacere de anvelope din România”, spune Ovidiu Bălan, director general pentru România și Bulgaria la Goodyear Dunlop Tires.

Anvelope etichetate european
De la 1 noiembrie 2012 va intra în vigoare noul sistem european de etichetare a anvelopelor. Noile reglementări prevăd ca toate anvelopele fabricate după 1 iulie 2012 şi comercializate în Uniunea Europeană din noiembrie 2012 trebuie în mod obligatoriu să poarte un sticker sau să fie însoţite de o etichetă vizibilă în punctul de vânzare. Pe noile etichete, asemănătoare celor postate pe aparatele electrocasnice, sunt evaluate trei performanţe: consumul de carburant, siguranţa în trafic, zgomotul exterior produs la o viteză constantă.

Reprezentanții Goodyear Dunlop sfătuiesc consumatorii să caute informații dincolo de cele furnizate de noua etichetă UE atunci când doresc să cumpere anvelope de iarnă. ”Eticheta UE pentru anvelope este un bun punct de pornire, dar nu îți spune totul”, consideră Jean-Pierre Jeusette, Director General al Centrului pentru Inovare Goodyear din Luxemburg. Specialiștii Goodyear spun că cei mai importanți parametri care trebuie luați în considerare pentru anvelopele de iarnă sunt aderența și tracțiunea pe gheață și zăpadă.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015