2012-10-29

Halloween-ul sărbătorit la supermarket

Profi, Mega Image și Billa continuă expansiunea și anunță promoții, concursuri, petreceri tematice și concerte.

Sectorul de retail modern din România parcurge un traseu ascendent. Retailerii își continuă planurile agresive de expansiune pe piața locală și abordează diverse strategii de marketing pentru a câștiga cat mai mulți clienți. Profi si Mega Image au anunțat câte patru noi magazine pentru finalul lunii octombrie, iar Billa vrea să deschidă 13 supermarketuri până la finalul acestui an.

Halloween

Profi organizează de Halloween o petrecere tematică și invită clienții magazinului la un concurs de sculptat dovlecei.

Profi, roata norocului, concert și petrecere tematică
Retailerul a anunțat pentru finalul lunii octombrie patru noi magazine: în Arad, Tulcea, Luduș (județul Mureș) și Sibiu. Astfel, Profi Rom Food încheie luna octombrie cu un total de 138 de magazine în 84 de localități.

”În acest ritm, vom depăși considerabil ținta celor 30 de magazine pe care ne propusesem inițial să le inaugurăm în acest an”, a declarat Pawel Musial, Directorul General Profi Rom Food.

Magazinul din Arad a fost inagurat pe 26 octombrie, iar cel din Tulcea pe 27 octombrie. Pe 31 octombrie, zi care marchează și Halloween-ul, una dintre sărbătorile împrumutate de români de la americani, Profi inaugurează primul magazin din localitatea Luduș, județul Mureș, și cel de-al șaptelea din Sibiu.

De Halloween, Profi organizează o petrecere pentru clienții magazinului și îi așteaptă cu ”vin fiert, ceaiuri calde, plăcinte cu dovleac, covrigi, precum și cu un concurs de sculptat dovlecei”, se arată într-un comunicat remis redacției.

Celelalte inaugurări sunt celebrate cu un concert al unuia dintre concurenții emisiunii ”Vocea României”, cu diverse concursuri, cum ar fi Roata norocolui, cu minitârguri și programe pentru copii.

Mega Image pariază pe Capitală
Retailerul belgian a deschis pe 26 octombrie trei noi magazine în București, un Mega Image, în Prelungirea Ghencea, și două Shop&Go, pe bulevardul Ion Mihalache și pe strada Uioara. Supermarketul situat în Prelungirea Ghencea vine cu câteva noutăți în materie de produse, cum ar fi mâncărurile libaneze.

Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, cu o rețea formată din 160 de magazine, sub mărcile Mega Image (120) și Shop&Go (40). Până la finalul lunii octombrie, retailerul va mai deschide o unitate.

13 - număr norocos pentru Billa?
Retailerul german Rewe Group, care operează pe plan local magazinele Billa și Penny Market, are în plan o expansiune rapidă pe segmentul de supermarket. Retailerul a anunțat că plănuiește să deschidă până la finalul acestui an 13 magazine Billa în România.

În prezent, rețeaua de supermarketuri Billa numără 66 de unități pe piața locală. În acest an retailerul a deschis 5 magazine: în Arad, Galați, Târgu-Mureș, București și Oradea.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank