Halloween-ul sărbătorit la supermarket

Profi organizează de Halloween o petrecere tematică și invită clienții magazinului la un concurs de sculptat dovlecei.
Luni
29.10.2012
Profi, Mega Image și Billa continuă expansiunea și anunță promoții, concursuri, petreceri tematice și concerte.
 

Sectorul de retail modern din România parcurge un traseu ascendent. Retailerii își continuă planurile agresive de expansiune pe piața locală și abordează diverse strategii de marketing pentru a câștiga cat mai mulți clienți. Profi si Mega Image au anunțat câte patru noi magazine pentru finalul lunii octombrie, iar Billa vrea să deschidă 13 supermarketuri până la finalul acestui an.

Profi, roata norocului, concert și petrecere tematică
Retailerul a anunțat pentru finalul lunii octombrie patru noi magazine: în Arad, Tulcea, Luduș (județul Mureș) și Sibiu. Astfel, Profi Rom Food încheie luna octombrie cu un total de 138 de magazine în 84 de localități.

”În acest ritm, vom depăși considerabil ținta celor 30 de magazine pe care ne propusesem inițial să le inaugurăm în acest an”, a declarat Pawel Musial, Directorul General Profi Rom Food.

Magazinul din Arad a fost inagurat pe 26 octombrie, iar cel din Tulcea pe 27 octombrie. Pe 31 octombrie, zi care marchează și Halloween-ul, una dintre sărbătorile împrumutate de români de la americani, Profi inaugurează primul magazin din localitatea Luduș, județul Mureș, și cel de-al șaptelea din Sibiu.

De Halloween, Profi organizează o petrecere pentru clienții magazinului și îi așteaptă cu ”vin fiert, ceaiuri calde, plăcinte cu dovleac, covrigi, precum și cu un concurs de sculptat dovlecei”, se arată într-un comunicat remis redacției.

Celelalte inaugurări sunt celebrate cu un concert al unuia dintre concurenții emisiunii ”Vocea României”, cu diverse concursuri, cum ar fi Roata norocolui, cu minitârguri și programe pentru copii.

Mega Image pariază pe Capitală
Retailerul belgian a deschis pe 26 octombrie trei noi magazine în București, un Mega Image, în Prelungirea Ghencea, și două Shop&Go, pe bulevardul Ion Mihalache și pe strada Uioara. Supermarketul situat în Prelungirea Ghencea vine cu câteva noutăți în materie de produse, cum ar fi mâncărurile libaneze.

Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, cu o rețea formată din 160 de magazine, sub mărcile Mega Image (120) și Shop&Go (40). Până la finalul lunii octombrie, retailerul va mai deschide o unitate.

13 - număr norocos pentru Billa?
Retailerul german Rewe Group, care operează pe plan local magazinele Billa și Penny Market, are în plan o expansiune rapidă pe segmentul de supermarket. Retailerul a anunțat că plănuiește să deschidă până la finalul acestui an 13 magazine Billa în România.

În prezent, rețeaua de supermarketuri Billa numără 66 de unități pe piața locală. În acest an retailerul a deschis 5 magazine: în Arad, Galați, Târgu-Mureș, București și Oradea.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015