2012-10-30

Iris Titan Shopping Center aduce haine de iarnă de la New Yorker

Retailerul german de fashion a deschis la jumătatea lunii octombrie magazinul cu numărul 26 din România.

Centrul comercial Iris Titan Shopping Center din cartierul bucureștean Titan găzduiește din luna octombrie un nou reprezentant al industriei de fashion din România: New Yorker. Retailerul german comercializează mărcile Amisu, Fishbone, Fishbone Sister, Smog și Censored și este poziționat ca unul dintre liderii de piață în Europa în ceea ce privește moda pentru tineri.

New Yorker

Pe piețele mai pretențioase New Yorker a acceptat și un sistem de comercializare în franciză.

New Yorker concurează în Iris Titan Shopping Center cu olandezii de la C&A, nemții de la Deichman, Takko, dar și cu reprezentanți ai industriei de fashion care se dezvoltă și prin franciză în țara noastră, cum ar fi Motivi și Tina R. Un alt concurent notabil pentru New Yorker este brandul Kenvelo care are planuri mari de extindere pentru anul viitor, când vrea să deschidă 15-20 de magazine.

Compania New Yorker are fabrici proprii în India, Egipt, China, Turcia, Malaiezia etc. Pe piețele mai pretențioase (care nu sint neapărat în Europa), compania a acceptat și un sistem de comercializare în franciză.

Centrul comercial Iris Titan Shopping Center este până luna viitoare singurul loc de cumpărături din cartierul bucureștean. În decembrie se vor deschide parterul și primele două etaje din cadrul complexului Galeriile Titan, situat în aceeași zonă.

Kiabi și Sprider, retailerii care îşi vând operațiunile din România, au avut magazine în interiorul sau vecinătatea Iris Titan Shopping Center. Centrul comercial găzduieşte şi unul dintre hipermarketurile Auchan.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank