Programele Clever Children au ajuns și în Moldova

Clever Children este un concept 100% românesc, care oferă cursuri create special pentru copiii din țara noastră.
Luni
05.11.2012
Prima franciză românească de training pentru copii deschide un centru în Iași și vrea să se extindă și în țările din sud-estul Europei.
 

Clever Children, prima franciză românească care oferă programe de training create pentru copiii din țara noastră, a ajuns și în zona Moldovei, prin încheierea unui parteneriat cu un francizat din Iași. ”Centrul din Iași acoperă întreaga regiune a Moldovei până la deschiderea unor centre în judeţe precum Bacău, Neamţ sau Galaţi și ne facilitează dezvoltarea la nivel internațional, spre Republica Moldova”, spune Violeta Lupu, National Franchise Manager Clever Children și totodată unul dintre fondatorii conceptului care oferă cursuri pentru dezvoltarea abilităţilor de viaţă ale copiilor, precum atitudinea, comportamentul și limbajul.

Violeta a creat programele de training Clever Children împreună cu Adrian Dascălu. Cei doi antreprenori vor să extindă acest concept pe întreg teritoriul României, în prezent fiind neacoperite zonele județelor Timiș, Bihor, Brașov și Constanța, însă au în vedere dezvoltarea francizei și în țările din sud-estul Europei.

”Prima țară vizată este Republica Moldova, iar ulterior vrem să ducem conceptul Clever Children și în țările în care copiii se aseamănă ca profil cu cei din România, cum ar fi Slovenia, Bulgaria sau Rusia. Nu ne gândim la țări ca Marea Britanie sau Finlanda, unde sistemul de învățământ este foarte bine pus la punct și este recunoscut la nivel european”, declară Violeta Lupu.

Oficialii companiei spun că au ales franciza ca modalitate de dezvoltare a afacerii în urma solicitărilor tot mai multor părinți, care își doreau cursuri pentru copii în orașele lor. Primul contract de franciză a fost încheiat în urmă cu doi ani, cu un francizat din județul Prahova. În prezent, compania are încă cinci parteneri francizați: în sectorul doi al Capitalei, în Cluj, Argeș, Dolj și Iași.

Taxa pentru obținerea unei francize Clever Children pentru centrele din provincie este de 4.800 de Euro fără TVA, iar pentru Capitală, unde franciza se acordă pentru fiecare sector în parte, taxa este de 4.000 de Euro. Reprezentanții companiei caută francizați cu experiență în domeniul educațional (cadre didactice, traineri) sau în management.

Cursurile Clever Children se adresează copiilor de grădiniță, școli generale și tinerilor de liceu. Programele de training au fost lansate în luna martie 2008 odată cu apariția Departamentului de Training pentru Copii în cadrul companiei Clever Business Solutions. Primul curs a fost ”Codul bunelor maniere pentru copiii Clever”, care în prezent este predat sub denumirea ”Lecții de maniere elegante pentru copii”.

Până în prezent portofiul de cursuri pentru copii s-a îmbogățit treptat cu programe de training de scurtă durată, precum "Public Speaking Superstar®", "MBA-ul copiilor CLEVER®", "STIE TOT", "NLP Training for Successful Kids®", "Best IT Training for Kids", "GO game for Clever Kids" și „Creative Thinking for Kids”.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015