Bacăul, ţinta supermarketurilor

Comerţul modern a ajuns să reprezinte aproape jumătate din totalul cheltuielilor gospodăriilor din România pentru produse de larg consum, potrivit unui studiu al firmei de cercetare Gfk.
Joi
08.11.2012
Doi reprezentanţi ai retailului modern din ţara noastră au deschis zilele acestea magazine în oraşul din centrul Moldovei.
 

Cora a creat peste 300 de locuri de muncă la Bacău prin deschiderea primului magazin din Moldova şi al nouălea din ţară. Compania a investit în noul hipermarket inaugurat astăzi suma de aproximativ 42 de milioane de euro. Cora Bacău se află într-o galerie comercială situată în apropierea Insulei de Agrement din oraş, spaţiu unde se vor afla şi magazine precum Takko, CCC, Domo, Inmedio ş.a.

Şi retailerul francez Carrefour a deschis ieri un nou Carrefour Market în Bacău, în zona Pieţei Nord. „Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 6.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelaşi preţ ca in hipermarket”, se arată într-un comunicat de presă. Noul Carrefour Market Bacău este al 60-lea supermarket pe care Carrefour îl deschide în România. În septembrie retailerul a inaugurat un supermarket tot în Bacău.

Situat în centrul Moldovei, cu o populaţie de peste 580.000 de locuitori, Bacăul a fost ţinta extinderilor celor mai cunoscuţi retaileri din România: Carrefour, Cora, Selgros, Metro, Real, Kaufland, Billa, Penny Market, Lidl.

Alte supermarketuri deschise săptămâna aceasta
Profi a deschis ieri primul magazin din Brăila, iar astăzi inaugurează cel de-al doilea magazin din Focşani. Reţeaua Profi a ajuns la un număr de 140 de unităţi în 85 de localităţi din România. Ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril marchează şi deschiderea unui nou magazin Lidl în Braşov, al cincilea din oraş.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015