2012-11-12

Va avea Arena Mall Bacău mai mulți vizitatori?

Traficul mall-ului va crește cu siguranță de Ziua Națională a României când unul dintre cei mai mari jucători străini din moda locală se alătură retailerilor centrului comercial.

Retailerul suedez H&M deschide pe 1 Decembrie un nou magazin în țara noastră, în Arena Mall, cel mai mare centru comercial din Bacău. Magazinul cu o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătrați va fi inaugurat la ora 11:00. Retailerul suedez organizează promoții la deschiderea fiecărei noi unități, cum ar fi voucherele în valoare de 50 de lei oferite primilor 50 de clienți. De asemenea oferă și diferite cupoane valorice prin intermediul revistelor glossy. H&M va concura în Arena Mall Bacău cu retaileri ca New Yorker, House of Art, Takko, Reserved, Deichmann, Motivi, Kenvelo, dar și cu reprezentanții grupului Inditex: Zara, Bershka, Pull&Bear și Stradivarius.

Arena Mall Bacau

Arena Mall Bacău a fost deschis pe 12 decembrie 2007, în urma unei investiții de aproximativ 80 de milioane de euro. Centrul comercial este situat în Cartierul Nord, una dintre cele mai populate zone ale orașului.

Sursa foto: agendabacau.ro

Cel mai recent H&M a fost inaugurat pe 11 octombrie în Sibiu Shopping City, iar în ziua deschiderii peste 1.000 de persoane au vizitat magazinul. Per total, traficul mall-ului din Sibiu s-a dublat, iar vânzările au crescut cu 30% la nivelul întregului centru comercial. Rămâne de văzut dacă retailerul suedez va acea același impact și la Arena Mall Bacău.

H&M în România
Intrat pe piața românească în aprilie 2011, H&M a ajuns la un număr de 18 magazine pe piața locală, dintre care șase în București (Unirea Shopping Center, Sun Plaza, AFI Palace Cotroceni, București Mall, Plaza România și Băneasa Shopping City) două în Cluj (Iulius Mall și Polus Center) și câte unul în Timișoara, Brașov, Brăila, Oradea, Constanța, Craiova, Arad, Iași, Suceava și Sibiu. Retailerul va deschide o unitate și în centrul comercial Ploiești Shopping City, care va fi inaugurat pe 15 noiembrie, și plănuiește să ajungă, în afară de Bacău, în orașele Botoșani și Târgu Mureș.

H&M la nivel internațional
Compania H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondată în anul 1947, în Suedia, şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. Retailerul suedez are peste 2.600 de magazine în 47 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză. H&M nu se poziționează ca o marcă de lux pe niciuna dintre piețele pe care operează, ci ca un lanț de magazine care se adresează tuturor categoriilor de clienți.

H&M este al doilea retailer de modă din lume, după grupul Inditex. Stefan Persson, proprietarul H&M, este al treilea cel mai bogat om din Europa. Averea în valoare de 24,2 miliarde dolari a suedezului Stefan Persson este însă cu 16,1 miliarde dolari mai mică faţă de cea a spaniolului Amancio Ortega, deţinătorul grupului Inditex.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank