100 de locuri de muncă de la Profi

Lanțul de retail Profi a ajuns la un total de 142 de magazine în 86 de localități.
Miercuri
14.11.2012
Retailerul deschide două noi unități în această săptămână și va continua expansiunea rețelei de magazine în 2012.
 

Profi inaugurează astăzi primul magazin din Câmpulung Muscel, iar mâine cea de-a doua unitate din Bistrița. Lanțul de retail a ajuns la un total de 142 de magazine în 86 de localități din România. ”De la începutul lunii, am deschis deja două magazine, la Brăila și Focșani, iar prin celelalte două care își deschid porțile săptămâna asta, Profi crează aproape 100 de noi locuri de muncă, la care se vor adăuga și altele până la sfârșitul anului”, a declarat Pawel Musial, Directorul General Profi Rom Food.

Magazinul din Câmpulung Muscel este amplasat pe strada Gruiului, la parterul unui bloc de locuințe și are o suprafață totală de peste 535 m.p. Și o sală de vânzări de circa 281,5 m.p. Magazinul din Bistrița oferă peste 5.000 de produse și este amplasat tot la parterul unui bloc de locuințe, pe Bulervardul Independenței nr. 52.

Alți retaileri care au anunțat planuri agresive de expansiune sunt Mega Image și Lidl. Mega Image a ajuns la un număr de 164 de locații și vrea să mai deschidă încă 10 magazine în noiembrie, iar nemții de la Lidl vor să ajungă la 160 de locații în țara noastră până în februarie 2013.

Pe termen lung, perspectivele sectorului de retail din România sunt favorabile, retailul modern aflându-se pe un traseu ascendent, în dauna celui tradițional. Potrivit specialiștilor, aproximativ 55% din piața locală de retail este reprezentată de lanțurile moderne de retail, iar în următorii cinci ani, în comerțul alimentar va apărea cel puțin încă un nume mare, deși mai sunt puține grupuri importante care să nu se afle deja în România.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015