2012-11-15

7 – număr norocos pentru Deichmann

Retailerul care a vândut anul trecut peste 156 de milioane de perechi de încălțăminte continuă expansiunea în România.

Grupul German Deichmann, unul dintre cei mai mari retaileri de încălțăminte la nivel european, deschide două noi magazine în luna noiembrie: unul mâine, în Ploiești Shopping City, și unul pe 21 noiembrie, în centrul comercial Carrefour Orhideea. De la începutul acestui an, retailerul a deschis alte cinci magazine, două în București (Liberty Mall și Kaufland Mihai Bravu), și câte unul în Brașov (Retail Park), Câmpina și Iași.

Deichmann

Nemții de la Deichmann au vândut anul trecut în cele 22 de țări în care sunt prezenți aproximativ 156 milioane de perechi de încălțăminte, mai mult cu patru milioane de perechi decât în 2010.

În anul 2013 Deichmann va continua expansiunea în țara noastră și plănuiește să deschidă șapte noi unități. Retailerul a mizat pe o expansiune agresivă încă de la intrarea pe piața locală, în anul 2007. În plină criză economică nemții au deschis chiar și mai bine de zece magazine în fiecare an: zece în 2008, 11 în 2009, 15 în 2010, 12 anul trecut și șapte în 2012.

Deichmann concurează pe piața locală de încălțăminte, evaluată la 730 de milioane de euro, cu Leonardo, Benvenuti, Otter, Il Paso, Musette, dar și cu brand-uri aduse prin franciză în țara noastră, precum Aldo (brand adus de antreprenorul Octavian Radu), Geox și Clarks (branduri aduse de Filip Schwartz).

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank