Driblinguri pe piața francizelor

Adrian Mutu duce franciza Shine Concept Store din Italia în Republica Dominicană, într-o localitate care imită un sat medieval.
Miercuri
21.11.2012
Un magazin multi-brand din Milano a atras atenția unuia dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România.
 

Unii reprezentați ai fotbalului românesc au ales să-și dezvolte afaceri în sistem de franciză. Primii care au intrat pe acest teren au fost Cosmin Olăroiu (fost antrenor al echipei FC Steaua București) și Gino Iorgulescu (a jucat cea mai mare parte a carierei la Sportul Studențesc). Cei doi s-au alăturat omului de afaceri Valentin Sălăgean pentru a dezvolta rețeaua de restaurante Trattoria ”Il Calcio”. Tot spre o afacere în franciză s-a îndreptat recent și fotbalistul Adrian Mutu.

Acesta a ales o afacere în concordanță cu porecla lui -”Briliantul” - și va deschide împreună cu soția sa un magazin Shine Concept Store în Republica Dominicană. Shine Concept Store este un magazin multi-brand, care comercializează haine, accesorii, cărți, piese de mobilier, alimente și băuturi. Brandul este deja prezent în Milano, Italia.

Magazinul familiei Adrian Mutu va fi deschis pe 22 noiembrie, în localitatea Altos de Chavon, una dintre cele mai mari atracții din regiunea La Romana din Republica Dominicană, care imită imaginea unui sat medieval. Consuelo, soția fotbalistului, se va ocupa de coordonarea noului Shine Concept Store.

Un alt nume des vehiculat în fotbalul românesc, întâlnit și pe piața francizei, este cel al omului de afaceri George Copos, patronul clubului FC Rapid București. Acesta dezvoltă pe piața locală prin franciză lanțul de cofetării Ana Pan.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015