Serviciile oferite de BodyConcept vizează persoanele de toate vârstele care se confruntă cu probleme legate de estetică și sănătate: piele îmbătrănită, riduri, celulită, obezitate, acumulare de grăsimi, dureri articulare, probleme cu circulația sangvină.
Miercuri
28.11.2012
BodyConcept, o franciză portugheză de succes, vrea să se dezvolte pe piața românească şi în alte ţări din regiune.
 

Compania portugheză BodyConcept oferă din anul 2005 servicii profesionale de înfrumusețare și întreținere corporală în peste 50 de saloane din Portugalia, Polonia, Cehia, Croația și Slovenia. Împreună cu brand-ul DepilConcept, portughezii formează un grup de înfrumusețare full-service care oferă tratamente faciale și de remodelare corporală, consiliere nutriționistă, epilare definitivă, coafor și cosmetică. BodyConcept se dezvoltă prin franciză în Europa, iar recent a anunțat că este în căutare de master francizați în România și în țările vecine.

”Nu este necesar ca saloanele să fie situate în locații pretențioase. Suntem încrezători că serviciile noastre vor atrage un număr ridicat de clienți, chiar dacă salonul este situat la etajul 1 al unei clădiri sau chiar pe o arteră secundară dintr-un oraș de peste 40.000 de locuitori. Nu avem cerințe speciale pentru francizații noștri și nu cerem experiență în domeniul cosmeticii. În schimb, ne interesează foarte mult personalitatea viitorului partener. Căutăm persoane cu spirit antreprenorial, încrezătoare în propriile forțe și cu abilități de manager”, spune Marta Szymczak, francizor BodyConcept.

Master francizații BodyConcept vor primi sprijin continuu pe toată durata colaborării cu francizorul, li se vor oferi cursuri pentru deprinderea cunoștințelor necesare în operarea unei afaceri din domeniul înfrumusețării, precum și suport în aria de marketing. Taxa de intrare în rețeaua de franciză este de 90.000 de euro, iar investiția pentru echiparea primei unități pilot ajunge la circa 17.000 de euro. Contractul este semnat pe o perioadă de 10 ani.

Serviciile oferite de BodyConcept vizează persoanele de toate vârstele care se confruntă cu probleme legate de estetică și sănătate: piele îmbătrănită, riduri, celulită, obezitate, acumulare de grăsimi, dureri articulare, probleme cu circulația sangvină. Brand-ul DepilConcept oferă servii complete pentru îndepărtarea permanentă a părului nedorit prin metode revoluționare de fototerapie Flash. Tratamentele DepilConcept sunt adresate atât femeilor cât și bărbaților cu vârsta minimă de 15 ani.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe