Lemet și-a extins rețeaua de franciză cu 3 unități

Magazinele Lem’s comercializează mobilier Lemet şi alte categorii de produse.

Sursa foto: www.lemet.ro

Miercuri
28.11.2012
Rețeaua magazinelor de mobilă Lem’s a ajuns la un total de peste 100 de magazine.
 

Lemet a investit în ultimele două luni aproximativ 1,8 milioane de lei în deschiderea a cinci noi magazine, transmite Mediafax. Noile spații comerciale au suprafețe cuprinse între 850 mp și 1.500 mp și sunt situate în București, Suceava, Iași, Ploiești și Râmnicu Vâlcea. Unitățile din Ploiești și București sunt reprezentanțe proprii Lemet, celelalte trei fiind deschise în sistem de franciză. Rețeaua Lem's, brand-ul sub care operează magazinele Lemet, a ajuns la un total de 102 unități, cu o suprafață totală de retail de 65.000 mp.

"După nouă luni din acest an, afacerile LEM'S au ajuns la un rulaj de 153 de milioane de lei, cu o creştere puţin peste 20 de procente faţă de aceeaşi perioadă din 2011. Trendul acestei creşteri se va păstra şi în ultimul trimestru al anului", spun oficialii Lemet într-un comunicat de presă.

Fabrica de mobilă Lemet din Câmpina a fost fondată în anul 1991. Magazinele Lem's comercializează mobilier Lemet şi alte categorii de produse. Lemet este un business de familie, controlat de Alexandru Rizea, managerul general al companiei.

Pe piața locală de mobilă concurează companii ca IKEA, Elvila, kika, Lemet, Mobexepert, Casa Rusu, Rus Savitar, Neoset, o parte dintre aceștia extinzându-se și prin franciză în România.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist
/7/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015