2012-11-28

Lemet și-a extins rețeaua de franciză cu 3 unități

Rețeaua magazinelor de mobilă Lem’s a ajuns la un total de peste 100 de magazine.

Lemet a investit în ultimele două luni aproximativ 1,8 milioane de lei în deschiderea a cinci noi magazine, transmite Mediafax. Noile spații comerciale au suprafețe cuprinse între 850 mp și 1.500 mp și sunt situate în București, Suceava, Iași, Ploiești și Râmnicu Vâlcea. Unitățile din Ploiești și București sunt reprezentanțe proprii Lemet, celelalte trei fiind deschise în sistem de franciză. Rețeaua Lem's, brand-ul sub care operează magazinele Lemet, a ajuns la un total de 102 unități, cu o suprafață totală de retail de 65.000 mp.

Lemet Fot. Lemet

Magazinele Lem’s comercializează mobilier Lemet şi alte categorii de produse.

Sursa foto: www.lemet.ro

"După nouă luni din acest an, afacerile LEM'S au ajuns la un rulaj de 153 de milioane de lei, cu o creştere puţin peste 20 de procente faţă de aceeaşi perioadă din 2011. Trendul acestei creşteri se va păstra şi în ultimul trimestru al anului", spun oficialii Lemet într-un comunicat de presă.

Fabrica de mobilă Lemet din Câmpina a fost fondată în anul 1991. Magazinele Lem's comercializează mobilier Lemet şi alte categorii de produse. Lemet este un business de familie, controlat de Alexandru Rizea, managerul general al companiei.

Pe piața locală de mobilă concurează companii ca IKEA, Elvila, kika, Lemet, Mobexepert, Casa Rusu, Rus Savitar, Neoset, o parte dintre aceștia extinzându-se și prin franciză în România.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

7

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank