Cumpărături pentru Ziua Națională a României

Rețeaua retailerului Profi a ajuns la un total de 143 de magazine în toată țara.

Foto: Deschidere magazin Profi Cluj-Napoca

Joi
29.11.2012
Avem mai multe locații de unde ne putem aproviziona pentru mesele de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie.
 

Sfârșitul toamnei marchează inaugurarea unor noi magazine pentru cei mai cunoscuți retaileri din România. Cora, Carrefour și Mega Image s-au extins în Capitală, Lidl și Profi s-au îndreptat spre orașele din provincie, iar Billa bifează noi locații atât în București, cât și în provincie. În ultima săptămână, în presa națională a fost reluat subiectul ieșirii grupului Real din România, ale cărui operațiuni vor fi preluate de francezii de la Auchan.

5 norocoase pentru Profi
Profi a deschis pe 28 noiembrie cel de-al cincilea magazin din Cluj-Napoca, fiind totodată al cincilea magazin inaugurat de retailer în luna noiembrie. ”Ceea ce pot să vă spun este că aceasta nu este ultima deschidere Profi din 2012”, a declarat Pawel Musial, Directorul General Profi Rom Food.

Mega Image mizează în continuare pe Capitală
Retailerul belgian deține cea mai extinsă rețea de supermarketuri din țara noastră și anunța la începutul lunii că va deschide 12 magazine noi în luna noiembrie. Astăzi va fi inaugurat un nou Shop&Go, cea de-a opta unitate deschisă de Mega Image în această lună și cea de-a 169-a din rețea. Toate magazinele deschise de retailerul belgian în noiembrie sunt situate în București. În ultimul comunicat de presă, Mega Image anunță că va mai deschide patru magazine până la 1 Decembrie.

Lidl a ajuns la o rețea de 154 de magazine
Retailerul german a deschis primul magazin din Galați și cel de-al treilea magazin din Cluj-Napoca. Recent, oficialii companiei au anunțat că intenționează să ajungă la un număr de 160 de magazine până în februarie 2013.

Billa- din Capitală la malul mării
Billa România astăzi două noi magazine, în București și în Constanța, ajungând la o rețea de 68 de unități pe piața locală. ”Cele două noi magazine sunt pași importanți în strategia noastră de dezvoltare, care va continua în ritm alert și în ultima lună din 2012", a declarat într-un comunicat Sorana Georgia, directorul general Billa România.

Carrefour continuă expansiunea pe segmentul de proximitate
Retailerul francez a început dezvoltarea pe segmentul de proximitate în urmă cu un an, când a lansat franciza Carrefour Express. Cel mai recent magazin inaugurat sub această siglă, al 13-lea al rețelei, a fost deschis în noiembrie pe Calea Dorobanți din București.

Cora- al zecelea hipermarket din România
La două săptămâni de la deschiderea Cora Bacău, rețeaua franceză a inaugurat un nou hipermarket cu o suprafață de 9.000 mp pe șoseaua Alexandriei din sudul Capitalei, ajungând la zece unități pe piața locală. Centrul comercial Cora Alexandriei include și o galerie de 5.000 mp cu 40 de magazine, unde a fost deschis și un nou KFC. Pentru anul 2013, Cora are în plan deschiderea a două hipermarketuri în Constanța și Slobozia, iar pentru 2014 extinderea în Brașov și Ploiești.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015