2012-12-05

Fashion italian în lumini de sărbătoare

Terranova inagurează astăzi cel mai mare magazin din țara noastră, în aceeași seară în care vor fi aprinse luminile de Sărbători în Capitală.

Terranova deschide astăzi, la ora 18:00, magazinul din cadrul centrului comercial Cocor din București. Noul magazin cu o suprafață de peste 1.000 mp va fi cea mai mare unitate comercială dintre cele 15 deschise până în prezent de brand-ul italian pe piața locală. Reprezentanții companiei au anunțat că în ziua inaugurării primii 1.000 de cumpărători vor primi câte o pereche de blugi gratis.

terranova

Terranova se dezvoltă prin franciză de peste 20 de ani și numpără în prezent peste 460 de magazine în 33 de țări.

Sursa foto: www.terranovastyle.com

Terranova a intrat pe piața românească în anul 2003 și este unul dintre retailerii care au adus conceptul de magazin de dimensiuni mari în fashion. Brand-ul concurează pe piața locală cu magazinele liderului de fashion din România, Inditex, (Bershka, Stradivarius, Pull&Bear), dar și cu retaileri ca H&M, Kenvelo, C&A, New Look, Promod ș.a.

Terranova este un nume reprezentativ în industria de fashion, cu peste 460 de magazine (flagship stores) în 33 de țări. Brand-ul italian este deținut de Teddy S.p.A group, companie care a reușit să se impună pe piața europeană, în fața unor grupuri de renume în industria modei, Inditex și H&M.

Despre Cocor
Cocor Store s-a redeschis în octombrie 2010 în urma unei investiții de 24,5 milioane de euro. Centrul comercial are o suprafață totală de 10.000 de metri pătrați, în care sunt găzduite brand-uri românești și internaționale, dar și creații ale unor dintre cei mai cunoscuți designeri români, reunite într-o galerie de la etajul 2.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank