2012-12-06

Billa deschide două magazine de Sf. Nicolae

Rețeaua retailerului german a ajuns la un număr de 70 de unități și va continua să se extindă.

Pe 6 decembrie, Billa România, parte a grupului german Rewe, deschide două noi magazine, unul în Mangalia și unul în Slatina. Ambele unități oferă o gamă de peste 7.800 de produse și au spații de vânzare de peste 850 mp. Retailerul a anunțat promoții atât pentru ziua deschiderii, cât și pentru săptămâna 6-12 decembrie.

Billa

Potrivit studiului Retailer Scorecard, Billa se clasează pe locul 2 în topul retailerilor care comercializează produse provenite din țara noastră.

”2012 se dovedește un an foarte bun pentru noi: am ajuns iată, la 70 de unități în România, dupa ce și săptămâna trecută am inaugurat noi magazine. Ne vom continua planurile de expansiune până la finalul anului, cât și în 2013”, a declarat Sorana Georgia Director General BILLA România.

Billa este prezentă pe piața din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, BILLA operează 70 de magazine în cele mai importante orașe din România. Compania deține brandurile proprii Clever, MY și BILLA.

BILLA România este unul dintre cei mai importanți anagajatori din țara noastră și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă. Grupul Rewe operează pe piața locală și retailerul Penny Market.

În 2012 mai mulți retaileri au urmat planuri agresive de expansiune, printre aceștia numărându-se Profi (143 magazine), Mega Image (173 magazine) și Lidl (154 magazine).

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank