2012-12-10

Pas cu pas spre vestul Capitalei

Retailerul IL Passo a deschis la începutul lunii decembrie primul său magazin de tip outlet din Bucureşti.

IL Passo, unul dintre cei mai importanţi retaileri de încălţăminte şi accesorii din România, a deschis pe 8 decembrie primul său magazin de tip outlet din Bucureşti, în Fashion House Outler Center din Militari. Noua unitate are o suprafaţă de 130 mp şi oferă spre vânzare peste 2000 articole, ce fac parte din colecţiile anterioare ale brandului şi vor fi comercializate la preţuri reduse până la 70%.

IL PASSO

Vizitatorii magazinului IL Passo din Fashion House Outlet Center Militari vor putea achiziţiona la preţuri de outlet cizme, botine, pantofi, balerini, dar şi curele sau genţi din piele.

Sursa foto: www.ilpasso.ro

„Deschiderea unui outlet în Bucureşti este un pas natural în evoluţia brandului IL Passo. Am creat aici un spațiu de cumpărături plăcut, în care cei care ne calcă pragul vor putea găsi piese inedite din colecţiile anterioare, dar în continuare în tendinte şi, cel mai important, cu aceeaşi calitate cu care i-am obişnuit deja”, a declarat Petru Chiriac, Managing Partner IL Passo.

În prezent, IL Passo operează 11 magazine deschise în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Craiova şi Timişoara. Reţeaua de distribuţie este completată de magazinul online lansat în 2011. Brand-ul IL Passo este deţinut pe piaţa locală de retailerul Pestos, care deţine şi francizele Tosca Blu şi Bagatt.

Fashion House Outlet Center este primul centru de tip outlet din România, deschis în decembrie 2008 şi reuneşte mărci cunoscute la nivel naţional şi internaţional. Dintre retailerii de încălţăminte reuniţi în outlet, concurenţi ai brand-ului IL Passo, enumerăm magazinele Benvenutti, Ecco, Office Shoes Otter, Leonardo, Veronesse, Stone Creek.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank