2013-01-04

Aromatherapy din ținutul toreadorilor

Columbia Fresh vrea să intre prin franciză în România şi caută distribuitori exclusivi pe întreg teritoriul ţării.

Un difuzor electric Mod.Fresh201 cu o capacitate de parfumare omogenă de până la 150 de metri pătraţi şi douăsprezece arome diferite pe bază de uleiuri naturale fără alcool – pe scurt asta oferă Columbia Fresh, o companie spaniolă care te ajută să-ţi personalizezi afacerea sau locuinţa pe baza tehnicii de marketing olfactiv. „Aromatizarea încăperilor e un sector în creştere deoarece sistemele de aromatizare prin aer condiţionat sunt foarte scumpe, iar aromatizarea simplă are o eficienţă foarte mică”, spune Jose Luis, Directorul companiei.

Columbia Fresh

Produsele Columbia Fresh sunt comercializate în Madrid, Valencia, Pais Vasco, Alicante, provincia de Castiila y Leon şi în Italia, Franţa, Marea Britanie şi Germania.

Rezervele difizorului electric au 100 ml și o durată de viață de 30 zile, funcţionând 24 de ore pe zi. „Sistemul nostru foloseşte avantajele evaporării la încălzire, emanând un parfum continuu şi omogen, efectul de aromatizare fiind de cinci ori mai eficient decât în cazul odorizantelor simple”, explică Jose Luis.

În prezent compania deţine cinci locaţii deschise în sistem de franciză în Spania şi în Italia şi caută distribuitori exclusivi pe întreg teritoriul României. Investiţia pentru deschiderea unei francize Columbia Fresh începe de la 550 de euro, iar viitorii parteneri vor beneficia de training, consultanţă, suport financiar, exclusivitate geografică şi promovare.

Tehnica aroma marketingului a fost folosită pentru prima oară la mijlocul anilor '90, în Australia. Un studiu realizat de cercetătorii Universității din Dresda, Germania, arată că un miros plăcut îi determină pe 16% dintre clienți să rămână mai mult timp într-un magazin, iar pe 15% dintre aceștia îi poate influența să cumpere un produs.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank