2013-01-10

Franciza Carrefour a ajuns în alte 2 cartiere bucureștene

Retailerul francez continuă expansiunea pe segmentul de proximitate.

Carrefour România a remodelat două magazine în franciză: Express Angst Drumul Taberei și Express Angst Obor. Numărul total de magazine de proximitate ale retailerului francez a ajuns astfel la 19 unități. ”Magazinul Express combină tradiția și calitatea Angst cu experiența și inovația Carrefour și îndeplinește dorința Carrefour de a fi mai aproape de clienți”, se arată într-un comunicat al retailerului.

Carrefour Express

Carrefour a ajuns la un număr de 19 magazine de proximitate.

Carrefour a lansat franciza Carrefour Express Angst în octombrie 2011, prin încheierea parteneriatului cu Angst, un brand de succes din România. Parteneriatul corespunde strategiei Carrefour de dezvoltare pe formatul de proximitate. Primul magazin al rețelei a fost deschis în Piața Domenii din București.

Retailerul francez operează în prezent în România trei formate de magazine, cu un total de 108 unități: 24 hipermarketuri Carrefour, 65 supermarketuri Carrefour Market, 19 magazin de proximitate Express.

Alți retaileri care au mizat în ultima perioada pe dezvoltarea pe segmentul de proximitate sunt Metro, prin rețeaua de magazine La Doi Pași, Mega Image, prin conceptul Shop&Go și Profi.

Pentru acest an, lanțurile de supermarketuri și-au bugetat investiții de circa 50 de milioane de euro în peste 150 de magazine noi în București și în provincie, potrivit informațiilor publicate de Ziarul Financiar.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank