Parfumarea se face prin intermediul unui set de parfumare bazat pe un sistem de difuzie la încălzire, compus din: un difuzor electric MOD.Fresh201 și o gamă de arome în rezerve de 100 ml, cu o durată de funcționare 30 de zile/24 de ore pe zi.
Luni
14.01.2013
Spaniolul Jose Luis, francizorul companiei Columbia Fresh, vrea să aducă din Valladoid în România o franciză care poate schimba aroma tuturor spațiilor comerciale din țara noastră.
 

Ce reprezintă Columbia Fresh și cum a luat ființă acest concept?
După ce o perioadă de 10 ani am fost director al companiei Montaña Azul Aguas Minerales S.L. din Madrid, am creat Columbia Aqua System S.L., care avea ca obiect de activitate crearea de aparate de purificare a apei potabile. În anul 2010, am extins activitatea cu o ramură nouă, dedicată aromatizării încăperilor comerciale. Aromatizarea încăperilor este un sector în creștere deoarece sistemele de aromatizare prin aer condiționat existente sunt foarte scumpe, iar aromatizarea simplă are o eficiență foarte mică.

Ați vizitat România? De ce ați ales să extindeți această afacere în această zonă?
Încă nu am vizitat România însă plănuiesc s-o fac la începutul anului 2013. Consider că România este o țară foarte importantă, deoarece se aseamănă mult cu Spania prin prezența multor orașe importante, a rețelelor de companii și a IMM-urilor, cât și prin gândirea strategică a localnicilor. Am ales România ca piață de desfacere a produselor noastre pentru că avem încredere în oportunitățile pe care ni le oferă această zonî și pentru că noi considerăm că vom avea o expansiune considerabilă pe acest teritoriu.

De ce ar opta pentru Columbia Fresh persoanele interesate să-și pornească o afacere în franciză?
Prin Columbia Fresh am creat o oportunitate de afacere pentru persoanele care doresc să utilizeze propria experiență într-o activitate comercială fără niciun risc, deoarece succesul activității este strâns legat de aspirațiile fiecărei persoane, fără obligație de comandă minimă și cu posubilitate de a se dedica part-time sau full time. În acest an vrem să prezentăm produsele noastre în întreaga țară și să începem activitatea comercială în principalele orașe: București, Galați, Constanța, Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Piatra Neamț, Iași.

(E.C.)
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015