Franciza este afacerea viitorului

„Franciza este afacerea viitorului. Actuala situaţie economică obligă oamenii să investească numai în locuri sigure; franciza prin definiţie este o investiţie solidă”

Panczel Zoltan, Directorul General Fornetti România

Marți
22.01.2013
Este de părere Panczel Zoltan, Directorul General Fornetti România, care s-a reîntors la conducerea companiei pentru a menţine Fornetti pe primul loc în topul francizelor.
 

Panczel Zoltan, Directorul General Fornetti România, este din Satu Mare însă s-a stabilit în Timişoara odată cu începerea facultăţii. În prezent este şi profesor universitar şi le predă studenţilor Magementul sistemelor de franciză. „Fornetti a fost o provocare, dar am ştiut din capul locului că va fi un real succes şi va aduce în România ceva deosebit, care nu exista la începutul anilor 2000”, povesteşte Panczel Zoltan. „Sunt la conducerea companiei de la bun început. În anul 2008, din cauze medicale, am fost nevoit să părăsesc echipa Fornetti, însă m-am reîntors în mai 2012 pentru a continua ceea ce am început şi pentru a menţine Fornetti pe primul loc”.

Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze o persoană interesată să se alăture reţelei de franciză Fornetti?
Pe cel care doreşte să devină partenerul nostru, îl asigurăm de la început de toată implicarea şi ajutorul nostru pentru a-şi putea pune magazinul pe picioare cât mai repede. Sunt câţiva paşi care trebuie îndeplinţi. În primul rând, persoana respectivă trebuie să aibă constituită o societate comercială şi să deţină un spaţiu corespunzător (închiriat sau proprietatea personală). Echipa noastră va analiza locaţia, pentru a ne asigura că este poziţionată bine, cu vad comercial foarte bun, astfel încât profitabilitatea magazinului şi implicit a partenerului sa fie asigurată. Dacă se respectă toate aceste etape, următorul pas e foarte simplu: semnarea contractului de franciză.

Ce valoare are taxa de franciză Fornetti şi în cât timp poate fi recuperată investiţia într-un magazin?
Taxa de franciză este una foarte mică: 3000 de euro, iar timpul de recuperare al ei este foarte scurt, afacerea devenind profitabilă în aproximativ un an. Odată cu achitarea taxei de franciză se acordă gratuit mobilierul, cuptoarele, materialele de marketing. De asemenea, în afară de beneficiile binecunoscute ale relaţiilor de franciză, Fornetti, ca lider incontestabil de piaţă, încearcă să ofere o gamă variată de oferte către viitorii şi actualii parteneri.

Aţi transformat Fornetti în franciza numărul 1 din România. Ce sfat aveţi pentru persoanele interesate să-şi pornească o afacere în franciză?
Sfatul meu este foarte simplu: să urmeze exemplul nostru!

(E.C.)
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015