Prima inaugurare Subway din 2013

Subway se dezvoltă prin franciză și vrea să ajungă la un număr de 40 de unități pe piața românească.
Marți
22.01.2013
Cel mai mare lanț de restaurante din lume reia expansiunea pe piața locală încă din prima lună a anului.
 

Subway inaugurează pe 23 ianuarie cel de-al doilea restaurant din Bucureşti situat într-o zonă de birouri, după ce anul trecut deschidea unitatea UpGround din Pipera. Noul restaurant se află în clădirea S-Park Business Center de pe strada Tipografilor numărul 11-15, zona Piaţa Presei Libere din Capitală. Subway a pregătit oferte speciale pentru ziua deschiderii: la fiecare sandwich cumpărat, clienţii vor primi încă unul gratis. Promoţia se aplică şi în cazul salatelor.

Intrat pe piața românească în aprilie 2012, Subway a deschis până în prezent 12 restaurante în România, dintre care opt în București: în zona Piața Victoriei, în Sun Plaza, în Upground Business Center din Pipera, în S-Park Business Center din Piața Presei Libere, la parterul magazinului Cocor, în Galeria Comercială Auchan Titan, în zona Crângaşi, în Galeria Comercială Carrefour Orhideea și patru în țară: în Timișoara, Pitești, Cluj și Iași.

Subway se dezvoltă pe piața românească prin franciză. Investiția totală într-un restaurant, care cuprinde costuri legate de locație, echipament și construcția acestuia poate ajunge la 100.000 de euro.

La nivel internațional, Subway deţine peste 37.000 de restaurante, în 99 de ţări și este cel mai mare lanţ de restaurante fast- food din lume. ”93% dintre restaurantele Subway deschise la nivel internațional au succes. Aceste calcule nu sunt făcute de noi, ci de instituții specializate care monitorizează acest business”, a declarat pentru Franchising.info.ro,  Rumen Radev, agent dezvoltare Subway.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015