2013-01-24

Vești bune pentru iubitorii de modă

Cele 7 francize New Look anunță discount-uri de până la 70%. Vezi și ce planuri are retailerul pentru următorii ani.

Reducerile și ofertele promoționale invadează vitrinele magazinelor la fiecare început de an. etailerii de fashion se întrec în afișarea unor promoții cât mai atractive pentru iubitorii de modă. „Pentru că orice femeie îşi doreşte ceva nou care să îi întregească garderoba şi să-şi surprindă apropiaţii printr-un look fresh, pasionatele de shopping au un motiv de bucurie în plus pentru anul care tocmai a început. Magazinele New Look oferă reduceri de nerefuzat pentru o gamă foarte variată de produse”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.

camasa

Promoțiile sunt valabile în toate cele șapte magazine New Look din România.

Astfel, prețul unei căciulițe a fost redus de la 64,90 RON la 19,00 RON, iar o pereche de teniși care costa 49,90 RON poate fi achiziționată cu 25,00 RON. Lista completă a articolelor aflate la reducere poate fi vizualizată aici. Promoţia este valabilă în toate cele 7 magazine New Look din ţară: Bucureşti - Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj - Polus Center, Constanţa - Maritimo Shopping Center, Oradea - Oradea Shopping City, Craiova - Electroputere Parc şi Iaşi - Palas Iaşi.

New Look a intrat prin franciză pe piața din România pe 29 august 2011, când a inaugurat prima unitate a rețelei, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni din București. Ignatios Ionas, country manager New Look România, consideră că „România are un mare potenţial de creştere în ceea ce priveşte retailul de fashion”, retailerul plănuind ca în următorii 5-8 ani să ajungă la o rețea de peste 20 de magazine pe piața locală.

Drepturile francizei New Look pentru România sunt deţinute de compania elenă Fourlis, reprezentată pe piaţa locală de Genco Trade, companie care deţine şi franciza magazinelor de articole sportive Intersport.

Piaţa de fashion retail din România va creşte în următorii ani, potrivit studiului “Clothing and footwear retail market in Central Europe 2012. Market analysis and development forecasts for 2012-2014”, realizat de PMR Research. Raportul specialiștilor arată că în perioada 2011-2014 vânzările de îmbrăcăminte și încălțăminte din România vor crește cu 10%. Liderul pieței locale de modă este grupul spaniol Inditex, care deține pe piața locală brand-urile Zara, Bershka, Pull & Bear, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho şi Uterque.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank