Franciza Fans Bets Café este prezentă momentan doar în Bușteni și în Galați, însă va deschide locații și în Satu Mare, Timișoara și București.
Miercuri
30.01.2013
Franciza de pariuri sportive Fans Bets Café a ajuns din inima munților la malul Dunării.
 

Fans Bets Café, un concept care îmbină facilitățile unei cafenele cu jocurile de noroc, a deschis o locație în franciză la Galați. Clienții cafenelei au posibilitatea să parieze pe evenimentele sportive, să vizioneze meciuri, să cumpere un bilet la loto sau să-și încerce norocul la mașinile electronice cu jocuri.

”Pentru a deschide o locație Fans Bets Café este nevoie de un spațiu cu o suprafață de 60-80 metri pătrați, amenajat după normele noastre. Acest spațiu trebuie amplasat într-o zonă de promenadă sau în cartierele agglomerate”, potrivit informațiilor publicate pe site-ul companiei.

Investiția totală în deschiderea unei francize de pariuri sportive Fans Bets Café ajunge la aproximativ 19.000 de euro, sumă care include cheltuielile de amenajare, de logistică și de salarizare pentru primele două luni de funcționare, la care se adaugă taxa de franciză.

Sportul rege al pieței de pariuri sportive din România este fotbalul, casele de pariuri înregistrând venituri mai mari odată cu începerea campionatelor interne și internaționale. Alte agenții de pariuri care se dezvoltă prin franciză pe piața locală sunt Sky Bets Sport, GS Bet și Public Bet. Tu ce ai paria într-un meci dintre o franciză și un business clasic 1 - X - 2?

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe