2013-01-31

Food-shopping pentru toate gusturile

Cel mai mare lanț de supermarketuri din România deschide astăzi un nou tip de magazin în București.

Mega Image inaugurează astăzi magazinul cu numărul 197 al rețelei din țara noastră, vis-a-vis de Piața Gemeni din Capitală. Odată cu deschiderea noului magazin, belgienii inaugurează și primul concept store din cadrul rețelei destinat food-shopping-ului. Magazinul cu o suprafață de 1.600 metri pătrați și o parcare subterană cu o capacitate de 100 de locuri, oferă o gamă variată de produse alimentare, de la cele specifice românești, până la cele mai cunoscute delicatese de pe glob.

Mega Image Fot. Mega Image

Concept store cu premii: clienții noului Mega Image pot câștiga vouchere în valoare de 100 de RON, sau, prin tragere la sorți o excursie exotică sau o mașină Infiniti FX.

”Acest Concept Store reprezintă un laborator pentru viitor în care vom testa împreună cu furnizorii noștri concepte noi. Le propunem bucureștenilor să încerce o nouă experiență la cumpărături și dorim să le trezim interesul și curiozitatea prin implementarea exemplară a celui mai atractiv punct de food shopping din București ce are trei beneficii majore: calitate, varietate și experiență” a declarat Xavier Piesvaux, Director General Mega Image.

Rambutan, kumquats, mangustan sunt doar câteva dintre fructele care se vor regăsi la secțiunea fructe, în timp ce categoria legumelor cuprinde roșii marmunde, cartofi vitellote sau roșii kumato. Steak-ul de mistreț sau de cerb, sushi, produsele sub marca Jamie Oliver sau Michel Montgnac, sosurile și aperitivele Calaciura, brânzeturile franțuzești, dar și produsele specifice românești completează oferta noului magazin.

Mega Image reunește în aceeași locație și o serie de parteneri recunoscuți pentru calitatea produselor, o parte dintre aceștia dezvoltându-se prin franciză pe piața locală: FRU FRU, La Strada (înghețată), Al Melook (delicii orientale), Dopo Poco (pizza), Danone (iaurt cu mix de topping), Chateau Blanc (brutărie franțuzească), Livada cu ceai (ceai și cafea vrac), Ana Pan (prăjituri proaspete) și Chocolat.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde 197 de magazine în București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe, sub mărcile Mega Image (136) și Shop&Go (61).

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank