2013-02-07

Avantajul extinderii retailerilor?

Unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de pe piața locală va crea peste 1.000 de locuri de muncă până la finalul anului.

Profi a anunțat că va deschide până la finalul acestui an încă 44 de magazine noi. Extinderea rețelei retailerului va crea automat noi locuri de muncă. ”Avem peste 4.000 de salariați în momentul da față, iar numărul lor urmează să treacă de 5.000 până la sfârșitul anului, ceea ce face ca rețeaua noastră să fie unul dintre marii angajatori din România”, a declarat Pawel Musial, Director general Profi Rom Food. ”Până acum am pus accentul în principal pe extinderea lanțului și vom continua în această direcție, dar a sosit vremea să acordăm prioritate calității serviciilor noastre, abordând o nouă politică de resurse umane.”

În acest sens, de la sfârșitul lunii ianuarie, compania are un nou Director de resurse umane: Carmen Bokor.

Carmen Bokor, Director resurse umane Profi

Carmen Bokor, noul Director de resurse umane Profi Rom Food: ”Mă alătur echipei Profi cu un proiect menit să ridice, printr-un training adecvat al angajaților, nivelul de cunoștințe profesionale pentru a satisface exigențele și așteptările clientului, chiar și pe cele ascunse”.

”Începem să pregătim echipe de profesioniști prietenoși care lucrează cu plăcere și ăși servesc în cele mai bune condiții clienții, astfel încât aceștia să aibă toate motivele să rămână fideli magazinelor noastre. Prin această nouă abordare, angajații noștri vor fi din ce în ce mai mândri să lucreze pe termen lung pentru Profi, aici putând face carieră și găsind oportunități de dezvoltare profesională și individuală”, a declarat Carmen Bokor.

Profi Rom Food este unul dintre principalele lanțuri de retail alimentar din România, cu 150 de magazine în prezent. Cel mai mare lanț de supermarketuri din țara noastră este Mega Image, cu o rețea ce cuprinde 197 de magazine. Ambii retaileri s-au axat pe dezvoltarea comerțului de proximitate, această abordare fiind folosită și de Metro, prin franciza La Doi Pași, și de Carrefour prin franciza Carrefour Express Angst.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank