Francizele sărbătoresc dragostea

FlorideLux.ro oferă la fiecare comandă un ursulet de pluș cadou, iar pentru comenzile mai mari de 200 de lei clienții primesc o sticlă de vin din Franța.
Marţi
12.02.2013
Una dintre zilele dedicate iubirii este un bun prilej pentru creșterea vânzărilor companiilor.
 

Trandafirii roșii rămân în topul preferințelor românilor de Ziua Îndrăgostiților și în acest an, conform grupului FlorideLux.ro, unul dintre principalii comercianți online de flori de pe piața locală. Compania le-a pregătit îndrăgostiților 30 de aranjamente florale, care conțin alături de clasicii trandafiri roșii crizanteme, lalele multicolore, gerbere și orhidee. Pentru cei care vor să ofere un cadou memorabil, FlorideLux.ro le-a pregătit buchete speciale și aranjamente inedite, precum inimile de trandafiri 3D de 180 cm înălțime.

O inimă de trandafiri de 180 cm sau o mașină la mâna a doua?
“Acest produs este unul deosebit, reflectat și în prețul său – 27.500 lei (circa 6.200 euro). Ne așteptăm totuși ca acesta să fie cumpărat de cel puțin doi clienți”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro. În colecția de Ziua Îndrăgostiților din acest an se mai regăsesc și aranjamente florale în inimi, coșuri de flori sau cu ceaiuri, cosmetice și ciocolată. Anul trecut, FlorideLux.ro a lansat franciza cu același nume, adresată celor cu experiență în domeniu, marketing sau vânzări.

Declară-ți dragostea pe Panoul Îndrăgostiților
Inimioare decorative, căni, lumânări, suporturi pentru lumânări, îngerași deco, ceasuri, difuzoare de aromaterapie, rame de fotografii, arhivatoare foto ș.a. alcătuiesc colecția de Valentine's Day a magazinelor bam boo, unul dintre primele brand-uri care s-au impus pe segmentul de decorațiuni interioare și cadouri de pe piața locală. Compania desfășoară un concurs pentru fanii paginii de Facebook și oferă clienților o mini-felicitare care, după ce va fi completată cu o declarație de dragoste, va fi expusă pe ”Panoul Îndrăgostiților”- o inimă mare aflată în magazine. Bam boo se extinde prin franciză pe piața locală si are în plan deschiderea a 15 magazine noi în acest an. Expansiunea va fi gestionată de compania Philcare Franchise, condusă de belgianul Carl Sampers.

Menage a trois?
Este propunerea pe care ne-o face restaurantul La Michele din Onești. Pentru 45 lei/persoană, La Michele oferă un meniu care conține salată capresse, ruladă de pui cu piure menage a trois, spumă de ciocolată cu căpșuni și ardei iute și șampanie cu creme de cassis. Și pentru că restaurantul este condus de doi antreprenori care își fac meseria foarte bine, aceștia au lansat franciza La Michele, disponibilă în două module: unul doar de pizzerie, cu produsele specifice: pizza, paste, salată și unul care include întregul concept La Michele, cu toate sortimentele de mâncăruri.

Satin, dantelă, o nouă interpretare a cromaticii Zilei Îndrăgostiților
Colecția Kelly Brook New Look

Cu prilejul Zilei Îndrăgostiților, New Look a lansat noua colecție de lenjerie intimă Kelly Brook. Seturile au la bază satinul și dantela, culoare cheie a acestora fiind bleu-marinul, New Look dând astfel o nouă interpretare cromaticii cu care ne-am obișnuit de Valentine's Day. Colecția Kelly Brook este disponibilă în magazinele New Look din București, cu prețuri începând de la 34,9 lei.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015