2013-02-13

Dă-i unei fete pantofii potriviți...

Musette, producătorul român de pantofi, genți și accesorii, a deschis până în prezent 10 locații în afara granițelor. Cea mai recentă inaugurare: franciza din orașul luminilor.

Marilyn Monroe, una dintre cele mai cunoscute dive ale secolului al XX-lea, spunea că dacă îi dai unei fete pantofii potriviți, aceasta va cuceri lumea. Cristina Bâtlan, antreprenoarea care conduce lanțul de magazine ale producătorului român de pantofi, genți și accesorii Musette, oferă pantofii perfecți în 24 de locații, 14 pe piața locală și zece în afara granițelor. Cel mai nou magazin Musette a fost deschis prin franciză la finalul anului trecut, în Paris.

magazin

Magazinul Musette din Iași

Foto: www.musettegroup.ro

Magazinul din Paris este situat în apropire de Muzeul de Artă contemporană Georges Pompidou, iar deținătoarea francizei Musette este antreprenoarea Oana Gharbi. În anul 2012, compania controlată de familia Bâtlan a deschis magazine și în Beirut- Liban și în Ulan Bator- Mongolia.

Brand-ul Musette este prezent și în New York (Statele Unite ale Americii), Budapesta (Ungaria), Luxembourg și cu câte două locații în Bulgaria (magazine proprii) și în Israel (ambele magazine sunt francize).

Pe piața românească Musette are magazine în București (șapte locații), Oradea, Timișoara, Iași, Craiova, Constanța, Cluj și Brașov.

”Musette este brand-ul femeilor puternice și independente. Încercăm cu fiecare colecție să ne reinventăm alături de femeie contemporană, să identificăm dorințele și nevoile ei” - Cristina Bâtlan, director de creație și unul dintre acționarii Musette.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank