Atacul sandvişurilor englezeşti

Lanţul de restaurante Snack Attack a intrat de la finalul anului trecut în portofoliul fondului de investiţii Global Eye Investment.

Foto: Snack Attack

Miercuri
20.02.2013
Lanţul de restaurante Snack Attack vrea să se dezvolte prin franciză în provincie.
 

Snack Attack, lanţul de restaurante care se promovează prin slogranul Crazy About Healthy Food, a redeschis opt dintre restaurantele vechi. Compania vizează să deschidă 2-4 restaurante pe an, obiectivul final fiind atingerea unui total de 20 de restaurante în Bucureşti şi alte unităţi în ţară în sistem de franciză, scrie Ziarul Financiar. „Investiţia de la zero într-un restaurant ajunge la 50.000 de euro. Continuăm însă să investim şi în unităţile deja deschise pe care vrem să le dotăm cu storcătoare de fructe şi cuptoare astfel încât să putem pregăti pe loc produse de patiserie, cum este cazul croissantelor”, a declarat George Bakopanos, cel care conduce lanţul de restaurante.

În total, Snack Attack deţine nouă locaţii pe piaţa românească, toate în Bucureşti (două în Piaţa Presei Libere, două în Pipera, două pe Calea Victoriei, unul pe Dorobanţi, unul la Izvor şi unul în Victoria Business Park ). Un restaurant are în medie 500 de clienţi pe zi, respectiv circa 10% din traficul zonei. ”Suntem conştienţi că în zonă sunt şi alţi concurenţi de-ai noştri, aşa că nu putem lua tot traficul”, spune George Bakopanos.

În România, cel mai mare concurent al Snack Attack este Subway, lanţul de fast-food care a intrat pe piaţa locală în aprilie 2012, prezent deja cu restaurante în câteva dintre zonele unde se află Snack Attack. Subway se dezvoltă prin franciză și vrea să ajungă la un număr de 40 de unități pe piața românească.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015