2013-02-21

Profi a deschis un magazin în Bacău

După Oneşti, Comăneşti şi Moineşti, Profi a inaugurat pe 20 februarie cel de-al patrulea magazin din judeţ.

„De acum şi locuitorii oraşului Bacău se pot bucura de gama de peste 5.000 de produse aflate în mod curent în magazinele noastre, precum şi de preţurile foarte bune şi de atractivele promoţii permanente, datorită cărora aceste unităţi sunt apreciate în toata ţara”, a declarat Pawel Musial, Director general PROFI Rom Food. Prin această inaugurare, PROFI a creat încă 22 de noi locuri de muncă în localitate.

Profi Fot. Profi

Reţeaua Profi a ajuns la un număr de 151 de unităţi, în 36 de judeţe ale ţării.

Amplasat central, pe Str. Nicolae Bălcescu nr.1, la parterul unui imobil de locuinţe, magazinul din Bacău are o suprafaţă totală de 665 m.p. şi o sală de vânzări de 368 m.p.După Comăneşti, Moineşti şi Oneşti, acesta este cel de al patrulea magazin PROFI din judeţul Bacău.

Lanţul de retail Profi a ajuns astfel la un număr de 151 de unităţi pe piaţa locală. Reţeaua Profi a fost cumpărata în anul 2009 de către Enterprise Investors, administratorul fondului de investitii Polish Enterprise Fund V. Şi grupul Delhaite, operatorul supermarketurilor Mega Image , a fost interesat de achiziţia Profi, însă tranzacţia a fost încheiată cu Polish Enterprise Fund V. Operatorul local al retelei Profi în sistem de franciză, compania Profi Rom Food, era controlată indirect la acel moment de omul de afaceri Jean Marc Hendrix, care deţine lanţuri de magazine şi pe alte pieţe europene.

În prezent, Profi şi Mega Image sunt retailerii care au anunţat cele mai ambiţioase planuri de expansiune pe piaţa locală. Profi urmează să deschidă încă 44 de magazine până la finalul acestui an, iar Mega Image îşi măreşte lunar reţeaua de supermarketuri.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank