2013-02-26

Buchete de primăvară

Ghioceii, narcisele, zambilele, lăcrămioarele ne duc cu gândul la venirea primăverii și la zilele dedicate femeilor. Pe comercianți, la venituri suplimentare.

Un buchet de flori dăruit din toată inima ne poate însenina privirea și sufletul la fel ca mult așteptatele raze ale soarelui. Pe acest lucru se bazează și grupul FlorideLux.ro care mizează pe vânzări de aproximativ 45.000 de euro cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie. Într-un interviu acordat portalului nostru, Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro, ne mărturisea că în perioada 5-6-7 martie se lucreză non-stop pentru a putea face față comenzilor mari.

Marius Dosinescu Fot. FlorideLux.ro

Este recomandat să oferi florile fără ambalaj. Buchetul poate fi legat cu o panglică fină. O altă regulă este ca buchetul să fie oferit cu florile în sus și nu cu ele in jos. Ai grijă și la numărul florilor. Este obligatoriu ca acesta să fie impar.

În imagine Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro

Din totalul vânzărilor pe care compania estimează să le înregistreze, 80% vor proveni din sectorul corporate. „Deși zona consumer a crescut foarte mult în ultimii ani, mediul de business din București și zonele limitrofe ale Capitalei este cel care realizează, în perioada 1-8 martie, cele mai multe comenzi pe FlorideLux.ro și, în general, pe florăriile online”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

Referitor la preferințele românilor de 1 și 8 martie, Dosinescu a spus că acestea se împart în 70% buchete, flori și aranjamente florale și doar 30% cadouri, persoanele juridice oferind cu precădere flori în această perioadă. În plus, acestea încep să caute florile pe care vor să le dăruiască cu 7 – 8 zile înainte de fiecare sărbătoare, iar majoritatea alege să le comande cu o zi sau două înainte.

Grupul FlorideLux.ro operează magazinele online www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro, dar şi florăriile offline FlorideLux. Anul trecut, compania a lansat franciza FlorideLux.ro. Mai multe detalii despre sistemul de franciză al grupului de e-commerce găsiți aici. (E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank