2013-02-27

Cum poți intra într-o industrie de miliarde de lire sterline?

Devenind partenerul LINE-X Protective Coatings Ltd, companie care comercializează învelișuri protectoare din poliuretan.

Poliuretanul este o substanță folosită în industria chimică, auto, în construcții și în comerț. Învelișul din poliuretan este rezistent la coroziune și la impactul mecanic, oferind în același timp protecție anticorozivă. Substanța poate fi folosită, de exemplu, pentru echiparea ambulanțelor, a mașinilor de pompieri sau a vehiculelor speciale. LINE-X Protective Coatings Ltd, companie care distribuie învelișuri protectoare din poliuretan destinate sectorului auto și producției industriale, caută parteneri pe teritoriul României.

Line-X Fot. Line-X

Suprafețele pe care au fost pulverizate învelișurile LINE-X se simt uscate la trei secunde de la atingere, iar în 24 de ore sunt complet finisate.

LINE-X Protective Coatings Ltd asigură partenerilor training, pregătire tehnică și produse, care îi ajută să devină experți în această arie. ”Persoanele potrivite pentru a deveni dealeri LINE-X trebuie să-și dorească să-și dezvolte propria afacere și să contribuie la extinderea brandului”, spun reprezentanții companiei.

Produsele LINE-X sunt certificate pentru a putea fi utilizate în industria alimentară- în contact cu alimentele sau cu apa potabilă. Suprafețele pe care au fost pulverizate învelișurile LINE-X se simt uscate la trei secunde de la atingere, iar în 24 de ore sunt complet finisate.

LINE-X Corp deține peste 500 de parteneri în 45 de țări. LINE-X Protective Coatings Ltd masterul exclusiv și importatorul LINE-X Corp din SUA pentru anumite zone din Europa. Viitorii parteneri ai companiei trebuie să dețină un depozit de aproximativ 100 de metri pătrați și de un capital de circa 47.000 $ pentru demararea afacerii. Mai multe detalii despre parteneriatul LINE-X găsiți în catalogul nostru de franciză.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank