Cum poți intra într-o industrie de miliarde de lire sterline?

Suprafețele pe care au fost pulverizate învelișurile LINE-X se simt uscate la trei secunde de la atingere, iar în 24 de ore sunt complet finisate.
Miercuri
27.02.2013
Devenind partenerul LINE-X Protective Coatings Ltd, companie care comercializează învelișuri protectoare din poliuretan.
 

Poliuretanul este o substanță folosită în industria chimică, auto, în construcții și în comerț. Învelișul din poliuretan este rezistent la coroziune și la impactul mecanic, oferind în același timp protecție anticorozivă. Substanța poate fi folosită, de exemplu, pentru echiparea ambulanțelor, a mașinilor de pompieri sau a vehiculelor speciale. LINE-X Protective Coatings Ltd, companie care distribuie învelișuri protectoare din poliuretan destinate sectorului auto și producției industriale, caută parteneri pe teritoriul României.

LINE-X Protective Coatings Ltd asigură partenerilor training, pregătire tehnică și produse, care îi ajută să devină experți în această arie. ”Persoanele potrivite pentru a deveni dealeri LINE-X trebuie să-și dorească să-și dezvolte propria afacere și să contribuie la extinderea brandului”, spun reprezentanții companiei.

Produsele LINE-X sunt certificate pentru a putea fi utilizate în industria alimentară- în contact cu alimentele sau cu apa potabilă. Suprafețele pe care au fost pulverizate învelișurile LINE-X se simt uscate la trei secunde de la atingere, iar în 24 de ore sunt complet finisate.

LINE-X Corp deține peste 500 de parteneri în 45 de țări. LINE-X Protective Coatings Ltd masterul exclusiv și importatorul LINE-X Corp din SUA pentru anumite zone din Europa. Viitorii parteneri ai companiei trebuie să dețină un depozit de aproximativ 100 de metri pătrați și de un capital de circa 47.000 $ pentru demararea afacerii. Mai multe detalii despre parteneriatul LINE-X găsiți în catalogul nostru de franciză.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015