Burgerii vin la tine la ușă

Pentru moment, programul de franciză McDonald’s nu este disponibil în România.
Joi
28.02.2013
McDonald’s România intră pe piața livrărilor la domiciliu. Deocamdată doar într-o zonă din Capitală.
 

În timp ce în țări ca Japonia, India sau China, McDonald's livrează la domiciliu pe scară largă, în țara noastră lanțul de fast-food va oferi acest serviciu doar pentru o zonă din Capitală, scrie publicația Wall-Street. Este vorba despre clădirile de birouri din zona Victoriei. ”Deocamdată ne vom limita la această zonă. Dacă vom vedea că proiectul dă rezultate din punct de vedere al volumului vânzărilor, vom continua proiectul pe o perioadă mai lungă”, spune Daniel Boaje, directorul general McDonald's România.

Suma minimă pentru livrare este de 17 lei. Dacă proiectul va fi un succes, în timp ar putea fi extins și la alte zone din București. Alte lanțuri de fast-food, precum KFC sau Subway ar putea împrumuta politica celor de la McDonald's.

McDonald's are 65 de restaurante în România, 29 în București și 36 în restul țării, dintre care șapte sunt francize. La nivel mondial, McDonald's operează o rețea de peste 3.000 de restaurante în franciză. Pentru moment, programul de franciză al lanțului de fast-food nu este disponibil în România.

Principalii trei jucători de pe piața de fast-food din România sunt McDonald's, Subway și KFC. McDonald's este cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din țara noastră, însă la nivel mondial a fost surclasat de Subway, care are planuri ambițioase de expansiune pe piața locală.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/1/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015