2013-03-08

Un buchet de flori...de ce nu o grădină?

Billa România sărbătorește venirea primăverii și organizează primul Târg de Primăvară în 12 filiale din țară.

Timp de trei săptămâni, începand cu data de 7 martie, toți pasionații de grădinărit vor putea găsi în parcarea magazinelor BILLA spații special amenajate pentru cumpărăturile de sezon. Cei care își doresc să își amenajeze un colț verde în casă sau au grijă de o grădină mare, se vor putea bucura de produse speciale, precum: flori, unelte de grădinărit, semințe, ghivece de flori, trandafi, pomisori, bulbi, conifere, dar și alte articole de sezon. Decorul vesel și cald din cadrul târgului îi va ajuta pe participanți să intre mai usor în atmosferă și să se bucure de venirea primăverii.

pitic gradina Fot. E.C.

Piticii de grădină sunt cele mai cunoscute figuri ornamentale decorative pentru grădină.

“Dorim să le oferim clienților noștri ceva nou și inedit cu fiecare ocazie. De aceea după succesul de care s-a bucurat Târgul de Toamnă, o nouă surpriză îi așteaptă pe clienții BILLA, Târgul de Primăvară. Amenajarea unei grădini este o activitate extrem de plăcută și îi așteptăm pe toți cei interesați să se bucure de produse de calitate la prețuri avantajoase”, a declarat Sorana Georgia, Director General Billa România.

Evenimentul se va desfășura în perioada 7 – 27 martie în parcarea magazinelor Billa din București, precum și în filialele din Ploiești, Brăila, Timișoara, Cluj, Craiova, Râmnicu Vâlcea și Bacău.

Billa este prezentă pe piața din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, Billa operează 71 de magazine în cele mai importante orașe din România. Billa este unul dintre cei mai importanți angajatori din România și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga țară.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank