Fornetti poate deveni o nouă poveste de succes

Csaba Toth are 34 de ani și este absolvent al Facultăţii de Drept şi al unor cursuri postuniversitare în management.
Marţi
12.03.2013
Structura adusă în cadrul Fornetti România de către Csaba Toth, noul Director General, combină tradiția și principiile Fornetti cu avântul tineresc.
 

Sunteți un antreprenor tânăr care îl succede pe cel care a fost numit ”părintele francizei din România”. Ce reprezintă pentru Dvs. această etapă din carieră?
Este o provocare mare în primul rând. Nu numai datorită faptului că sunt succesorul dl-lui Panczel care a construit sistemul de franciză Fornetti în România ci și pentru că societatea se află într-un amplu proces de reorganizare, care în momentul de față pare că poate deveni o nouă poveste de succes în viața societății. În acest context, cred că această etapă nouă din cariera mea este în același timp o oportunitate dar și o responsabilitate.

Care sunt primii pași pe care îi veți face în calitate de director general al Fornetti România? Care sunt principalele obiective pe care vi le-ați fixat pentru perioada următoare?
Primii pași au fost deja făcuti, am gândit împreună cu proprietarii societății, o nouă structură de conducere, în care credem că am reușit să combinăm cu success tradiția și principiile Fornetti cu avântul tineresc. Cel mai important obiectiv este ca să omogenizăm acest management și să implementăm conceptele noi. Scopul nostru este ca prin acest demers să îmbunătățim, mecanismele și procedurile interne, pentru a oferi în continuare partenerilor un bussines profitabil și nu în ultimul rând consumatorilor produse la o calitate superioară și preț atractiv.

Intenționați să aduceți modificări sistemului de franciză Fornetti? Dacă da, la ce ar trebui să se gândească actualii/viitorii parteneri?
Dorim să ducem mai departe sistemul de franciză, care este caracteristic Fornetti dar în același timp dorim să aducem îmbunătățiri sistemului, prin care sa ținem aproape partenerii actuali și de ce nu să atragem noi parteneri. Nu ne gândim să schimbăm din temelii sistemul, dar credem că trebuie să propunem câteva ajustări care să facă și mai atrăgător sistemul de franciză.

Rețeaua Fornetti din România are aproximativ 600 de francizați. Ce credeți că i-a atras pe toți antreprenorii care au ales să se alăture lanțului Fornetti?
Cred că oportunitatea de a pune pe picioare o afacere profitabilă cu un partener puternic și profesionist, a fost argumentul pentru care cei mai mulți au ales Fornetti. Este adevărat că în ultimii 10 ani au avut loc schimbări importante pe piață, dar în opinia mea și astăzi există condițiile pentru ca un întreprinzător să-și dorească o colaborare cu Fornetti. În final scopul este comun, consumatorul dorește produse calitative la un preț rezonabil iar partenerul o afacere profitabilă.

(E.C.)
/3/
Vezi mai multe