Profi ocupă poziția a treia în topul retailerilor care activează pe piața românească, după Mega Image și Lidl.
Vineri
15.03.2013
Pentru a-și mări rețelele de magazine proprii retailerii de pe piața locală preiau unitățile altor brand-uri. Este cazul Profi și Carrefour.
 

Anul trecut, Carrefour transforma șase magazine Aliment Murftalar din Constanța în Carrefour Market. Suprafața de vânzare a retailerului francez se extindea astfel cu 3.500 mp.Pe 13 martie, Consiliul Concurenței a anunțat că a dat undă verde preluării de către Profi Rom Foods a șase magazine de la Alimrom Trading din Cluj Napoca. În aceeași zi, firma și-a deschis cel de-al 25-lea magazin din București, ridicând numărul unităților din rețea la 156.

”Continuăm să ne extindem cu un ritm alert, conform planificării și avem toate motivele să credem că de luna viitoare Profi va deveni clar cea de-a doua mare rețea de retail modern din România”, a declarat Directorul general Profi, Pawel Musial. ”Alimrom este fosta rețea Alimentara din Cluj și, când aceste magazine vor fi inaugurate, vom avea 11 unități Profi în acel oraș.”

În prezent, Profi ocupă poziția a treia în topul retailerilor care activează pe piața românească, după Mega Image, care are 205 magazine și Lidl, cu o rețea de 158 de magazine. La începutul anului, Profi anunța ca are în plan deschiderea a circa 45 de magazine în 2013, prin care va crea peste 1.000 de locuri de muncă.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015