Când afacerea se transformă în pasiune

Dana Vlăscianu, Manager General Nomasvello România: ”Cred că în orice business "secretul" este calitatea serviciilor oferite, mai ales într-o piaţă în care, dacă nu eşti cel mai bun, nu supravieţuieşti.”
Miercuri
20.03.2013
Fiecare zi de lucru devine o sursă inepuizabilă de satisacții. Este cazul Danei Vlăscianu, Managerul General al centrelor Nomasvello România.
 

”Ambițioasă, perspicace, gata să răspund la orice provocare și nu în ultimul rând, pasionată de ceea ce fac” - așa se caracterizează pe scurt în calitate de manager al centrelor de înfrumusețare Nomasvello România, Dana Vlăscianu. Ea s-a alăturat echipei Nomasvello în calitate de francizat în anul 2011, când a deschis centrul din zona Unirii din Capitală. După un an, a preluat conducerea Nomasvello România în calitate de Manager General. ”Am ales o afacere din domeniul frumuseții deoarece îmi redă o sursă inepuizabilă de satisfacții. Pot spune că afacerea s-a transformat într-o pasiune, dar trebuie să recunosc că și implicarea mea este de 100%” , povestește Dana.

Raportându-te la propria persoană și la activitatea profesională de până în prezent, cum caracterizezi femeia antreprenor din România?
Cred că marea majoritate dintre femeile antreprenor pun accentul mai mult pe intuiție, când vine vorba de analiza pieței, ceea ce le permite femeilor sa vadă anumite oportunități. Femeile "simt" mai mult și "analizează" mai puțin. Consider că femeile antreprenor își dezvoltă un stil propriu de a conduce. Acest stil de management nu are nimic din noțiunile predefinite de competiţie dură, agresivitate și leadership.

NoMasVello este una dintre cele mai cunoscute francize de înfrumusețare din lume. De ce ai ales să dezvoltați o afacere în franciză?
Tocmai pentru ca este cea mai cunoscută franciză de înfrumuseţare din lume, am avut încredere în succesul pe care îl va avea şi în România. În momentul de faţă gestionez două centre Nomasvello şi Master Franciza şi pot spune că afacerea în franciză este cel mai bun business. Franciza Nomasvello este o afacere foarte simplu de gestionat deoarece noi oferim tot suportul pentru demararea afacerii plus consultanţă în permanenţă, iar aceste lucruri oferă siguranţă celor ce doresc să investească într-o astfel de afacere. În plus numele este deja construit. Cred că în orice business "secretul" este calitatea serviciilor oferite, mai ales într-o piaţă în care, dacă nu eşti cel mai bun, nu supravieţuieşti.

Care sunt cele mai căutate servicii din centrele NoMasVello? Ce oferă NoMasVello în pus față de celelalte centre de înfrumusețare din România?
Toate serviciile Nomasvello prezintă un interes ridicat faţă de clienţii noştri, începând de la Epilare Definitivă şi Rejuvenare Facială, pâna la Tratamentele de fermitate LED +Esthetic, Tratament anticelulitic LED, Tratament facial led şi Tratament de albire dentară LED. Un lucru care ne-a surprins în mod plăcut este că majoritatea clienţilor aleg să urmeze mai multe tipuri de tratamente. Avem cel mai rapid şi puternic echipament de pe piaţă (60 Joule/cm2), special conceput pentru a oferi tratamente de îndepărtare a părului şi de întinerire a pielii pe bază de lumină intens pulsată (IPL). Echipamentul modern dispune de un sistem intens de răcire Sub-Zero, care este blând la nivelul pielii şi care oferă o anestezie locală pentru a face un tratament nedureros. În plus, tehnologia Nomasvello oferă epilare pe piele bronzată. Reţeaua noastră dispune de propriul departament de dezvoltare şi colaborează cu specialişti IPL din SUA şi Israel, iar toate aceste lucruri ne oferă un avantaj faţă de celelalte centre de înfrumuseţare din România.

Consideri că româncele investesc suficient în imaginea lor?
Femeile din România sunt dispuse sa renunțe la multe lucruri, dar nu sunt dispuse să renunțe la serviciile de înfrumusețare. Româncele sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai frumoase și îngrijite femei din lume. Dacă mergi în weekend în restaurantele și cluburile de la noi ai impresia că ești la un festival de modă. Legat de epilarea definitivă, acum 5-10 ani, era un serviciu foarte scump și numai o anumită categorie de persoane își permiteau să investească sute chiar mii de euro pentru o singură ședinţă de epilare definitivă. În momentul de față oricine își permite acest gen de tratamente.

Ne poţi dezvălui un secret (”ritual”) personal de înfrumusețare?
Nu cred că existaă un „ritual” personal de înfrumusetare pe care să îl folosesc. Pot spune că pe lângă tratamentele moderne care ajută la întreţinerea frumuseţii, eu cred într-un stil de viaţă sănătos, cu mult sport şi o alimentatie sănătoasă. Acestea ar trebui să fie baza unei vieţi echilibrate.

(E.C.)
/2/
Vezi mai multe