Nomasvello are cel mai rapid şi puternic echipament de pe piaţă (60 Joule/cm2), special conceput pentru a oferi tratamente de îndepărtare a părului şi de întinerire a pielii pe bază de lumină intens pulsată (IPL).
Vineri
22.03.2013
IPL nu mai e o enigmă pentru femeile care folosesc lumina pulsată pentru a-și întreține frumusețea. Îți surâde o franciză care a strâns peste 1 milion de clienți?
 

Făt-Frumos a renunțat la tinerețea fără bătrânețe după ce dorul de casă l-a mistuit. Astăzi, femeile ar face orice pentru a-și păstra tinerețea cât mai mult timp. Noile tehnologii ne permit să păcălim și să încetinim puțin timpul care nu mai are răbdare cu trupul și chipul nostru. Saloane care promit că ne vor face să ne iubim reflexia din oglindă găsești la tot pasul. Însă o rețea internațională de centre de înfrumusețare crede în ”tinerețe fără bătrânețe”. Este vorba despre Nomasvello, liderul modial în epilarea definitivă și întinerirea facială cu lumină intens pulsată (IPL), brand care se dezvoltă prin franciză pe piața românească. O afacere de viitor, dacă luăm în calcul cât de mult investesc româncele în propria imagine.

Nomasvello a intrat pe piața din România în anul 2010 și a deschis până în prezent 16 centre de înfrumusețare. Bucureștenii, băcăuanii, clujenii, băimărenii, craiovenii, arădenii, ploieștenii, piteștenii, gălățenii și timișorenii se pot bucura de toate serviciile Nomasvello, începând de la epilarea definitivă și rejuvenarea facială, până la tratamentele de fermitate LED+Esthetic, tratamentele anticelulitice LED, tratamentele faciale LED și tratamentele de albire dentară LED.

Cel mai nou centru a fost deschis în luna martie, în București, iar planurile de expansiune pe piața românească nu se opresc aici. Dana Vlăscianu, deținătoarea master-francizei Nomasvello pentru România, își propune să ajungă la 50 de centre proprii și în franciză.

”Avem multe obiective ambițioase și sunt convinsă că le vom realiza în acest an. Pentru anul 2013, ne-am propus să ne extindem și în orașele în care momentan nu există centre Nomasvello: Constanța, Brașov, Sibiu, Oradea etc. Am început anul cu dreptul, prin deschiderea noului centru de pe Bd-ul Decebal din București. Pe termen lung, dorim să creăm o rețea solidă de aproximativ 50 de centre proprii și în franciză”, a declarat pentru portalul Franchising.info.ro, Dana Vlăscianu.

Dacă vrei să-ți deschizi o franciză Nomasvello ai nevoie de un buget inițial de 30.000 de euro (fără TVA), sumă care se plătește într-o singură tranșă, la semnarea contractului de franciză. Dacă ai făcut rost de acești bani, trebuie să cauți o locație pentru viitorul centru de înfrumusețare, cu o suprafață cuprinsă între 35-50 metri pătrați. Odată intrat în rețeaua Nomasvello, ai și responsabilitatea achitării unei redevențe lunare în valoare de 500 de euro, sumă care cuprinde și contribuția de marketing.

”Franciza Nomasvello este o afacere foarte simplu de gestionat deoarece noi oferim tot suportul pentru demararea afacerii, plus consultanță în permanență, iar aceste lucruri oferă siguranță celor ce doresc să investească într-o astfel de afacere”, spune Dana Vlăscianu.

Găsești aici un interviu cu Dana Vlăscianu, Managerul General al Nomasvello România. (E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe