2013-03-28

Profi inaugurează primele magazine City

Retailerul a anunțat că este în căutare de parteneri pentru administrarea acestor magazine urbane.

Metro cu franciza ”La Doi Pași” și Mega Image cu magazinele de proximitate Shop&Go - până în prezent acestea erau cele două opțiuni pe care le aveau comercianții care doreau să se alăture rețelelor lanțurilor moderne de retail. Astăzi și Profi face primul pas în această direcție, prin inaugurarea primelor magazine urbane de format mic, City, la Cluj-Napoca. Ele oferă avantajul proximității și totodată reprezintă o șansă pentru cei care vor să-și administreze propriul magazin, se arată într-un comunicat remis redacției.

”Comercianții care vor să-și conducă propria afacere, dar nu dispun de banii și de toate cunoștințele necesare pentru a face bine acest lucru, vor fi sprijiniți de Profi, care, la rândul său, pentru a asigura succesul afacerii, va beneficia de experiența și de cunoștințele lor comerciale”, a declarat Pawel Musial, Directorul general Profi Rom Food. ”Este genul de aranjament din care au de câștigat, în egală măsură, comercianții respectivi, Profi și clienții noștri.”

Profi Fot. Profi

Culoarea dominantă a semnalisticii exterioare a magazinelor Profi City nu va ma fi roșul, ci verdele. Imaginea magazinelor este completată de un ceas menit să sugereze timpul economisit de cei care cumpăra din aceste magazine.

Spre deosebire de magazinele PROFI standard, cele din categoria CITY vor avea o sortimentație mai restrânsă, dar bine adaptată nevoilor cumpărătorilor din proximitate. Totodată, în concordanță cu suprafața sălii de vânzări, numărul de angajați dintr-un asemenea magazin va fi mai mic, de aproximativ 12 persoane adesea înrudite, ceea ce va da un plus de spirit de familie.

Cel de-al șaselea magazin Alimentara din Cluj-Napoca a fost transformat ieri într-un magazin Profi clasic. Odată cu inaugurarea magazinului, retailerul a lansat și o tombolă a cărui premiu este o Dacia Logan – Acces 1.2 16V 75CP.

:Profi

Cinci magazine din Cluj-Napoca, cu suprafețe cuprinse între 180 și 316 m.p., pe care Profi le-a preluat de curând de la Alimrom, se vor numi Profi City. Culoarea dominantă a semnalisticii lor exterioare nu va ma fi roșul, ci verdele. Imaginea Profi City este completată de un ceas menit să sugereze timpul economisit de cei care cumpăra din aceste magazine.

Prin aceste inaugurari, lanțul de retail Profi ajunge să dețină 162 de magazine aflate în 88 de localități din 36 județe, devenind astfel cel de al doilea cel mai mare jucător de pe piața retailului modern din România.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank